Salutari! In TorchLight (nu varianta Steam) nu reusesc sa schimb rezolutia din 1024x768 in 1280x800. Cand vreau sa modific rezolutia iese din joc ...
Rezolutin default a Macbookului meu e 1280x800 ...
Am incercat sa modific rezolutia in fisierul Torchlight.app/Contents/SharedSupport/CrossOverGames/support/default/drive_c/users/crossover/Aplication Data/runic games/torchlight/local_settings.txt in
RES_WIDTH :1280 RES_HEIGHT :800
insa dupa ce ies din joc ... intru in fisierul cu setari si gasesc tot 1024x768 ... se modifica automat
Am mai incercat si sa modific Torchlight.app/Contents/root/user.reg urmatoarele
la mine a mers din prima pe 1680x1050, deci cred ca e de la tine… fa toate updateurile de la steam, mai downloadeaza jocul o data (dupa ce stergi preferintele) si vezi daca merge. vad ca ai un macbook mai vechi. e posibil sa fie placa video prea slaba si sa nu te lase sa joci cu performante mai joase?
Da ... dupa ce am jucat putin, cand sunt multi monstrii in jurul meu imi merge greu ... am un macbook mai vechi si imi merge greu chiar si in 1024x768. Sigur din cauza asta nu pot avea 1280x800. O sa il joc pe laptopul cu Win Merci pt raspunsuri!
Setarea rezolutiei in sine nu are nici o legatura cu performantele jocurilor. Performanta are de suferit, asta e altceva. Ti-am mai spus, pe iMac-ul meu nu mergea sa schimb rezolutia la varianta non-steam.
Da ... probabil in varianta Steam va merge sa schimb rezolutia insa pe Macbookul meu am vazut ca jocul merge prost chiar si in 1024x768 (cand sunt atacat de multi monstrii, chiar daca am scos umbrele si detaliile) .... am placa video Intel GMA 950. Mi-am pus problema schimbarii rezolutiei fara sa joc prea mult ... Nu cred ca varianta Steam poate schimba ceva ... nu cred ca jocul e de vina ... ci placa video. Ms oricum.