Emisiunea “Comunicaţii mobile” de la MixFM din 29 sept. 2005 a avut ca temă computerele Apple. Invitată in studio: Dora Popeneciu (MacGallery), la telefon Bogdan Vasilescu (Grup Transilvae), Adrian Ionaşcu (NouMax), Cătălin Truţă (muzician). Înregistrarea o puteţi asculta la adresa:
Mda, chiar nu merge pus linkul corect din cauza forumului (corect ar fi ca fiecare spațiu să fie înlocuit cu “% 2 0”, fără spații între ele). Nu e doar despre Mac, vorbesc și despre dialup și altele
AAAAAAAAAAAAAArgh am pus link-ul gresit!!!!! Incercati din nou adresa din primul mesaj.
Link-ul nu merge pentru ca softul forumului scoare automat spatiile sau -urile din link-ul pe care-l pune automat, asa ca singura solutie este copy/paste.
Ce dragutz… puteau si eu sa puna un cunoscator de mac… sarmanu’ prezentator… nu stie ABSOLUT nimic :(. mare pacat… nu stie nici de hardware… nici software…
iar WINDOWZE e INSPIRAT DIN MAC-ul vechi! ce teorie interesanta.
Vai… domnu’ prezentator… faceti din nou emisiunea… VA RUGAM FRUMOS.
dar stiati ca un PC DE ACELASI NIVEL cu un MAC costa 1000parai si mac-u’ 4000… hmm…
pt a intra si a downloada direct intrati pe http://mix.rdsnet.ro:1480/COMUNICATII% 20MOBILE/ si e acolo file-ul: COM.MOB.2005-09-23.mp3 care este emisiunea care ne intereseaza pe noi:D
PS: la adresa nu puneti space-ul dintre “%” si “20”
in fine, eu nu am stiut care este de luat asa ca am luat linkul lui tudor, l-am bagat in down. manager si i-am dat drumul. in schimb el a luat altceva…
in fine, eu nu am stiut care este de luat asa ca am luat linkul lui tudor, l-am bagat in down. manager si i-am dat drumul. in schimb el a luat altceva…
Esti sigur ca ai copiat tot sirul de caractere de pe rândul ala, pana la capat?
vvaaaaiiii…. doamna Dooooora, doamna Doooraaaaaa… te faci de te rade comunitatea… “in ‘87 a aparut primul Mac in America”???????? jalnic! da’ probabil ca erai prea mica in ‘84 cand un nene pe nume Steve a initiat o revolutie.
Esti sigur ca ai copiat tot sirul de caractere de pe rândul ala, pana la capat?
mda…pe ala l-am luat si tot, dar cum a facut cum nu a facut ca mi-a luat altceva. in fine, s-a rezolvat. am mers pe pagina lor si am luat linkul manual si a mers.