da… putea sa intre… macar pe apple.com/switch ... citea si el cum e cu os x-u’... apoi se ducea pe apple.com/store, vedea niste preturi la computere… si ramanea .... :O:O, :D
oare cum a putut sa stea doamna dora acolo? stiti de GMAC? :? DAMN… eu am doar imac… cine-mi da si mie un GMAC?
PS: scuze de comentariile “stupide” dar… 60% din emisiune am ras de ma tavaleaam pe jos… imi pare rau de domn’ prezentator.
e lasa ca nici madame Popeneciu n-a prea fost la inaltime
ma ateptam la mai multe, mai ales ca n-are ocazia sa vorbeasca despre Apple si Mac in fiecare zi
cum poate sa spuna ca, citez:“o alta gafa care sa facut de la bun inceput a fost incompatibilitatea celor doua platforme” gafa fiind facuta bineinteles de Apple
cum dracu vine asta, cand Apple scotea pe piata computere inainte ca Microsoft sa licentieze DOS-ul. Adica ei ies primii pe piata si tot ei sunt de vina ca nu s-au gandit la o eventuala compatinilitate cu DOS sau chiar cu Windoze.
o ora de emisiune in care nu s-a spus defapt nimic
inca una tare
Steve Jobs (in opinia domnei Popeneciu) doreste sa iasa din anonimat
e nu mai spune…
vvaaaaiiii…. doamna Dooooora, doamna Doooraaaaaa… te faci de te rade comunitatea… “in ‘87 a aparut primul Mac in America”???????? jalnic! da’ probabil ca erai prea mica in ‘84 cand un nene pe nume Steve a initiat o revolutie.
Poate era de fapt foooaaarte desteapta si vroia sa spuna anul in care a fost inregistrat apple.com
knockout - 15 Noiembrie 2005 07:41 PM
Doamna respectiva… mai lucreaza la MacGallery dupa emisiunea asta?
Nu era patroana?!! Parca asa am inteles din primele 20 de min (si ultimele) pe care am avut rabdarea sa le ascult…