Atenţie la Facebook. Operaţiunea filtru
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dracu’ m-a pus să-mi fac cont pe Facebook? Tot ce e personal acolo e cît se poate de public.
Prin urmare, dacă vreţi să scăpaţi de odioasa politică FB, urmăriţi linkul ăsta! Uşor de citit, uşor de aplicat!
http://zzz.rezo.net/Bloquer-les-mouchards-de-Facebook.html

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

sau daca mai asteptati un pic puteti beneficia de nou panou de control simplificat de setare a preferintelor de privacy care va fi implementat cat de curand.
detalii: http://www.airbagindustries.com/archives/airbag/meltdown.php

sunt fantastici. mi-am facut si eu un cont ca sa vad niste poze (ca tot omul) si am pus absolut totul la plezneala, gen dfhgkjahgf. Am pus cat mai multe setari pe private si do not share. Absolut incredibil, dar am inceput sa primesc invitatii de “prietenie” de la cunoscuti. Cum? adresa de email pe care eu crezusem ca o setasem ca fiind private… nope, publica si disponibila tuturor.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
poate de aia ii zice site de socializare?...
smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Tot ce scrii pe Internet trebuie considerat public. Cum puteți avea încredere în site-uri gen Facebook, site ale cărui condiții de utilizare stipulează clar că pot să facă ce vor cu datele tale?

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

am inteles ca 31 mai va fi ziua cand poti desfiinta contul de facebook. ( eu unu n-am cont acolo)

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb