Firefox - diverse probleme
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Folosesc FIrefox pentru ca Safari imi face probleme. Sunt curios daca experimentati anumite lucruri folosind firefox. De exemplu, scroll-ul merge aiurea de multe ori, in sensul ca merge greu si sacadat. Nu stiu de ce.
In al doilea rand, mai nou, dupa ce scriu ceva pe forum ca reply, cand apas “reply” se reincarca pagina insa imi apare tot cea cu reply. Trebuie eu sa ma duc inapoi pe pagina de forum si sa dau refresh ca sa imi vad noul mesaj. Ciudat si asta.

Alte probleme ce mai aveti?

P.S. Si poate niste idei pentru ce mi se intampla…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

la fel imi face si mie in firefox cu ultimul update… solutia: camino smile
pe multe situri se misca greu firefox (cred ca are probleme la randarea html cu multe div-uri).
si mai sunt browsere alternative: omniweb, safari e chiar ok cand merge, opera.

EDIT: si pe pc face la fel la faza cu post-refresh.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Asta cu Post refresh.. e de la providerul tau de net. Eu de exemplu.. postam , ma ducea la pagina de ADVANCED REPLY… dar tot nu posta nimic.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Ciudat…la faza cu scroll m-am lamurit…e de la site-ul nostru.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Faza cu post reply mi-i face şi mie - folosesc Camino. (şi btw sunt foarte mulţumit de el smile )

‹‹ sync PDA QTEK S100 cu MAC      Vypress Chat ››