Stie cineva vreun loc in Bucuresti unde as putea sa am rezultate asemanatoare cu cartile printate de Apple din iPhoto? Ca sa fiu mai clar, vreau sa fac o carte in iPhoto, sa o salvez in format PFD si apoi sa o duc la o editura ceva.
Draga nevrozel, se pare ca nu esti singurul care vrea asta. Si eu as fi incantat sa printez la nivel calitativ decent, un iPhoto Book in Romania, insa nu stiu unde. O sa urmaresc cu atentie discutie asta. Si ai dreptate, cine n-a facut asa ceva nu intelege care e poblema.
Eu am facut asta in Italia. Si acum ma pomeneste prietena cum ca ar fi fost un cadou foarte frumos. Mai ales ca era cartea cu coperti de carton, foarte frumos a iesit. De asta caut ceva asemanator ca si calitate pe la noi.
Încă nu am comandar nimic de la ei - era mai complicat atunci cu ridicarea pozelor că trebuia să mergi la sediul lor - acum când am văzut re-adus la suprafață thread-ul ăsta m-am uita pe site la ei și am văzut că poți ridica acum pozele dintr-o sumedenie de locuri - așa că o să încerc zilele astea un album mic și ceva poze cu ridicare de la magazinul DOMO aflat aproape de mine. O să vă spun ce și cum.
Am instalat si eu programul si pare facut destul de bine. Este oarecum asemanator cu iPhoto la layout. O prietena o sa isi faca zilele astea o carte. Sunt curios cum o sa iasa comparativ cu cele facute de Apple.
Ma intereseaza si pe mine treaba asta, sa-mi fac albume cu copchilu.
Acolo la descarcare program sunt mai multe magazine. Conteaza de la care descarci softul?
Eu sunt din cluj. Daca fac comanda la Diverta, sa zicem (ii aproape de mine), mi-l trimite la Diverta din cluj sa ridic albumul? Sau doar in bucuresti?
Parerea mea e ca nu conteaza magazinul. Probabil este o singura editura. Iar in legatura cu Bucuresti, cred ca ar trebui sa ii contactezi pe cei de pe site.