Yahoo Messenger for Mac - cum trimit fişiere?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Reşiţa
Macuser din: 02.05.10

sunt începător în domeniul mac-urilor (adică am trecut pe mac de 3 zile) şi deja am unele probleme de compatibilitate cu amicii mei care sunt (încă) pe PC. Am încercat să trimit fişiere cu Y! messenger for mac, dar în 80% din cazuri, pers cealaltă nu vede fişierul. Ce mi se pare ciudat e că toţi au Yahoo Messenger 10, însă unii primesc fişierele fără probleme. Mai păţeşte cineva aşa ceva? Dacă da, există vre-un fix? De asemenea aş vrea să ştiu dacă există vreo metodă să bag prietenii de pe mess pe iChat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
speew - 18 Mai 2010 05:23 PM

sunt începător în domeniul mac-urilor (adică am trecut pe mac de 3 zile) şi deja am unele probleme de compatibilitate cu amicii mei care sunt (încă) pe PC. Am încercat să trimit fişiere cu Y! messenger for mac, dar în 80% din cazuri, pers cealaltă nu vede fişierul. Ce mi se pare ciudat e că toţi au Yahoo Messenger 10, însă unii primesc fişierele fără probleme. Mai păţeşte cineva aşa ceva? Dacă da, există vre-un fix? De asemenea aş vrea să ştiu dacă există vreo metodă să bag prietenii de pe mess pe iChat?

si eu patesc la fel, moment in care deschid skype-ul

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Reşiţa
Macuser din: 02.05.10

Am mai încercat cu persoanele cu care nu mergea şi într0un final am reuşit..apoi am încercat să fac un voice call, prima oară a mers, a doua oară a dat messul cras, a 3-a oară a reuşit din nou. Nu ştiu dacă mi se pare mie dar parcă messenger for skype ar fi fost făcut de nişte programatori de weekend…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Cel mai bun client de IM pentru mac, de departe, este Adium. Stie tot, in afara de Skype, evident. Singura (mare) problema este lipsa suportului pentru voice / video chat. Clientul de Skype nu mi-a facut probleme, l-am folosit pe varii sisteme, de la Tiger la Snow Leopard, intre anii 2006 si 2010. Merge Ok. Aaa, nu stiu de vreun client de mess pe mac care sa stie mass messages. Chestie care sincer imi place, chit ca am suferit tare cand jucam MMPOG-uri smile

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Între 2 macuri cel mai bun client este iChat,transfer de fișiere (în rețea iLink) cu 8MB/s constant. Mai mult nu am ce să cer de la el. smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Merg transferurile și cu Yahoo Messenger, trebuie doar setate routerele cum trebuie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

exact cum zice Tudor
acolo unde sunt admini care știu ce fac, nu e nici o problemă de compatibilitate între adium și YM
de la alții pot doar primi pe adium ce trimit ei, altora le pot trimite doar eu de pe adium
noroc că traficul ăsta de fișiere e făcut cu glumițe-electronice, nu cu fișierele importante wink

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
DoT - 19 Mai 2010 05:47 AM

Între 2 macuri cel mai bun client este iChat,transfer de fișiere (în rețea iLink) cu 8MB/s constant. Mai mult nu am ce să cer de la el. smile

nu va suparati, daca puteti si aveti placerea sa-mi spuneti de ce este nevoie pentru a ma folosi de ichat? trebuie sa am cont pe undeva. eu l-am deschis..dar era inactiv mai mult de jumate din meniu. va multumesc anticipat

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia uite aici

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

sau dacă mai ai contul ăla de ICQ/AIM din antichitate, îl poți folosi și pe ăla cu iChat