Va salut , am o problema cu setarile unui router AirPort Extreme Base Station , in ce consta mai exact aceasta problema:
Am reusit sa fac toate setarile ip….dns….l-am si securizat si becul este verde dar nu am internet . Am sunat la baietii de la net (o retea de cartier) mi-am dat un nou MAC si mi-au zis sa il clonez in router.Toate bune si frumoase doar ca eu routerul l-am primit de la cineva (adus de afara) si nu stiu ip-ul lui ca sa il pot accesa sa ii clonez MAC-ul. Ma puteti ajuta ? Multumesc, o zi buna!
nu poti sa clonezi MAC-ul care ti l-au dat ei in AirPort. Zi-le sa-ti reseteze MAC-ul si sa-l ia pe cel conectat.
Incredibil ce lene pot sa aiba astia. le dai si bani pentru “serviciile” astea?
cum i-ai facut setarile de ip si dns daca nu stii ip-ul lui ca sa il poti accesa?
Salut, in Aplications ->utilities ->AirPort utility , il vad (router-ul) ideea este ca nu pot intra in el cu http:// 192.168.1…..etc(cica toate routerele au un ip de genul asta) din cate am inteles acolo se poate face aceasta clonare.
nu poti sa clonezi MAC-ul care ti l-au dat ei in AirPort. Zi-le sa-ti reseteze MAC-ul si sa-l ia pe cel conectat.
Incredibil ce lene pot sa aiba astia. le dai si bani pentru “serviciile” astea?
Salut, ok am sa ii sun, sper sa nu ma abureasca prea mult.
Si din pacate ,da, chiar le dau si bani pt. “serviciile” astea .
NU se intra cu http:// ci chiar cu airport utility. Ai acolo “Manual Setup”. Tot nu am inteles cum i-ai facut setarile daca nu stii sa utilizezi Airport Utility.
@sigxcpu: a editat omul cu airport utility, si stie sa-l foloseasca. Cineva i-a zis ca “toate rooterele” au adresa 192.168.1.x de unde “se configureaza” in browser. FALS.
Airport-ul se configureaza doar cu A Utility, asa cum a facut el. Si nu are functie de clonare MAC. It’s a fact.
S-a rezolvat i-am sunat iar p-astia la net, le-am zis sa-mi ia mac-ul de la router, l-au setat acolo si totul este ok in plus dupa 5 min de camd am vb cu ei la tel mi-a mai sunat si la usa unu’ ca e de la net si sa-mi rezolve problema )
Multumesc pt sfaturi, o zi buna