ay,
as dori doar sa atrag atentia…
Cu riscul de a parea intelept, va invit, public, ma rog pe cat se poate, sa va revizuiti atitudinea dragi colegi si tovarasi.
Prin executarea publica a pedepselor aplicate unui numar considerabil de useri, nu se creeaza o stare de siguranta ci mai degraba se afiseaza nesiguranta.
Prin urmare, propun iar daca voi, considerati demn de luat in seama faceti ceva in privinta asta…
Prin “investirea” lui Eugen M. cu statutul de hacker, cu sau fara voie sau intentie… nu faceti decat sa ii puneti pe cap o palarie ce nu i se potriveste… (stiu ce scriu…)
Unde vreu sa ajung?
mai baieti, tovarasi administratori…
NU dati nas la copii, o sa vi se urce in cap.. si nu vreti din astea, discutati , parerea mea pe privat, si banat-ii , blocati-le IP-ul faceti ce doriti da nu faceti executii publice.
Nu se cade…
Atunci cand ati decis sa iterziceti reply la vanzari.. ati deschis o portita pentru alte probleme… trebuie sa vi le asumati, eventual sa le gasiti o rezolvare.
Aveti anunturi repetate, si tre sa banati useri…
Nu vreau sa dau cu tifla, va atrag atentia doar.
Stiu o vorba.. nu esti niciodat destul de batran ca sa inveti, iara forumul asta e asa de mare si vestit din cauza userilor ce au pus umarul, unii prin problemele ridicate iar altii prin contributia la rezolvarea problemelor, iar altii, sper cei mai multi, prin comportamentul civilizat.
Am mai scris in urma cu aprox. un an sau doi ... nu ar fi forumul fara de membri .. ar fi 3-4-5-6 -10 “macuseri” ce ar putea discuta pe mail intre ei.. si atat, nu ar fi nevoie de forum.
Am tot respectul pentru cei ce sustin si contribuie la buna functionare a forumului, insa, poate am putea avea un pic mai multa intelegere fata de cei noi, incapatanati, naivi, nestiutori , ignoranti..
Am un mesaj si pentru cei rebeli…naivi, sau in unele cazuri rau intentionati.
Acest forum este un spatiu ce trebuie mentinut curat, si nu sunt femei de servici aici, asa ca daca stati la soare sau coaceti o gainarie pe aici, curatati dupa voi, nu asteptati sa vie cineva sa va curete mizeriile, cereti-va scuze cand vi se spune ca gresiti, chiar daca nu sunteti siguri de greseala voastra si fiti politicosi ca nu va ascunde un IP de restu lumii..
O sa fiti aceeasi nenorociti in adancu vostru chiar daca RDS va ia gaura de net.
So, haideti domnilor sa tragem aer, relaxati-va, cred ca aveti probleme reale cu care sa va macinati creierii, altele decat ce aruncat cu noroi, si alte flegme.
Si ca sa inchei mai pozitiv…
Multumesc celor ce au strans pana acum dupa mine si imi cer scuze daca am jignit pe cineva…
Ce m-a determinat sa scriu e atmosfera si tensiunea pe care o vaz… iar acest forum poate fi un spatiu in care sa aratam dragostea fata de oameni si tehnologie.
Sper ca am fost de ajutor.
O seara splendida!