nu mai trageti…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

ay,
as dori doar sa atrag atentia…
Cu riscul de a parea intelept, va invit, public, ma rog pe cat se poate, sa va revizuiti atitudinea dragi colegi si tovarasi.
Prin executarea publica a pedepselor aplicate unui numar considerabil de useri, nu se creeaza o stare de siguranta ci mai degraba se afiseaza nesiguranta.
Prin urmare, propun iar daca voi, considerati demn de luat in seama faceti ceva in privinta asta…
Prin “investirea” lui Eugen M. cu statutul de hacker, cu sau fara voie sau intentie… nu faceti decat sa ii puneti pe cap o palarie ce nu i se potriveste… (stiu ce scriu…)
Unde vreu sa ajung?
mai baieti, tovarasi administratori…
NU dati nas la copii, o sa vi se urce in cap.. si nu vreti din astea, discutati , parerea mea pe privat, si banat-ii , blocati-le IP-ul faceti ce doriti da nu faceti executii publice.
Nu se cade…
Atunci cand ati decis sa iterziceti reply la vanzari.. ati deschis o portita pentru alte probleme… trebuie sa vi le asumati, eventual sa le gasiti o rezolvare.
Aveti anunturi repetate, si tre sa banati useri…
Nu vreau sa dau cu tifla, va atrag atentia doar.
Stiu o vorba.. nu esti niciodat destul de batran ca sa inveti, iara forumul asta e asa de mare si vestit din cauza userilor ce au pus umarul, unii prin problemele ridicate iar altii prin contributia la rezolvarea problemelor, iar altii, sper cei mai multi, prin comportamentul civilizat.
Am mai scris in urma cu aprox. un an sau doi ... nu ar fi forumul fara de membri .. ar fi 3-4-5-6 -10 “macuseri” ce ar putea discuta pe mail intre ei.. si atat, nu ar fi nevoie de forum.
Am tot respectul pentru cei ce sustin si contribuie la buna functionare a forumului, insa, poate am putea avea un pic mai multa intelegere fata de cei noi, incapatanati, naivi, nestiutori , ignoranti..
Am un mesaj si pentru cei rebeli…naivi, sau in unele cazuri rau intentionati.
Acest forum este un spatiu ce trebuie mentinut curat, si nu sunt femei de servici aici, asa ca daca stati la soare sau coaceti o gainarie pe aici, curatati dupa voi, nu asteptati sa vie cineva sa va curete mizeriile, cereti-va scuze cand vi se spune ca gresiti, chiar daca nu sunteti siguri de greseala voastra si fiti politicosi ca nu va ascunde un IP de restu lumii..
O sa fiti aceeasi nenorociti in adancu vostru chiar daca RDS va ia gaura de net.
So, haideti domnilor sa tragem aer, relaxati-va, cred ca aveti probleme reale cu care sa va macinati creierii, altele decat ce aruncat cu noroi, si alte flegme.
Si ca sa inchei mai pozitiv…
Multumesc celor ce au strans pana acum dupa mine si imi cer scuze daca am jignit pe cineva…
Ce m-a determinat sa scriu e atmosfera si tensiunea pe care o vaz… iar acest forum poate fi un spatiu in care sa aratam dragostea fata de oameni si tehnologie.
Sper ca am fost de ajutor.
O seara splendida!

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

După ce Eugen M. a fost banat și eu mă chinuiam să restaurez o versiune mai veche a bazei de date și să patch-uiesc forumul la ultima versiune, mă uit în log-uri și uite ce găsesc venind de la IP-ul de la care fusese ultima oară logat pe forum Eugen ...

...
[Sat May 15 18:55:18 2010] [error] [client 82.113.x.x] File does not exist: /www.macuser.ro/admin.php/
[Sat May 15 18:55:32 2010] [error] [client 82.113.x.x] File does not exist: /www.macuser.ro/admin/index.php
[Sat May 15 19
:40:16 2010] [error] [client 82.113.x.x] File does not exist: /www.macuser.ro/admin/index.php
[Sat May 15 19
:40:26 2010] [error] [client 82.113.x.x] File does not exist: /www.macuser.ro/admini/index.php
... 

Băiatul încerca să acceseze diverse URL-uri pentru interfața de Admin a forumului - asta nu se face DECÂT dacă ai gânduri necurate.
Eugen a premeditat toată povestea asta - a început mai demult să f*tă baza de date folosind bug-ul ăla. Deja sunt bucăți de forum care au devenit total inutile - exemplu: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/11724/

Așa că nu am “dat timpul înapoi” decăt cu o singură zi - altfel pierdeam prea multe mesaje scrise de ceilalți membrii. Cum era un thread care începuse în dimineața aceea despre o ofertă fulger cu ditamai reducere de preț la Pixelmator - mulțumită lui Eugen nu a mai apucat să o vadă aproape nimeni - s-a dus când am restaurat backup-ul din noaptea aceea.

Cum cei de la Expression Engine NU repară acel bug de editare în versiunea asta de EE, nimeni nu-și va mai putea edita mesajele pe acest forum până nu apare un fix. Cei care vând au și alte site-uri unde pot să-și pună anunțurile. E drept, site-urile alea nu apar pe prima pagină pe google search.

Eugen M împreună cu toate ISP-urile din Germania vor rămâne banate. Nu negociem cu teroriștii.

synapse: dacă ne mai faci tovarăși, iei și tu ban grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09
psergiu - 21 Mai 2010 12:21 PM

[...] Eugen M împreună cu toate ISP-urile din Germania vor rămâne banate.

Daca ai banat o mare parte sau toate ISP-urile din Germania, atunci ce o sa fie cu userii care vor sa acceseze forumul de acolo? Eu merg din cand in cand in Germania pentru cateva luni si as prefera sa pot accesa forumul si de acolo…  smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Ahh… La Informații site/forum am gasit raspunsul la intrebarea mea:

“Eugen M. este banat împreună cu toate clasele de IP pe care le-a folosit. Dacă cumva descoperiți că ați fost “prinși” din greșală de banarea acestor IP-uri, trimiteți un e-mail la administrator.”

‹‹ Sugestie macuser.ro mobile      Nelămurire ››