Need help! iMac Fan Control
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 14.08.09

Buna seara tuturor. Am instalat iMac Fan Control 1.2 pe iMac-ul meu (iMac coreduo 20”). Dupa instalarea programului coolerul procesorului se invarte mai repede, in jur de 1200rpm, inainte se invartea pe la 800-900 in idle. Am dezinstalat programul dar viteza ventilatorului a ramas neschimbata. E destul de enervant sunetul. Cum pot reseta viteza cooler-ului la setarile din fabrica. Era extrem de silentios. Am incercat o resetare SMC dar nu a functionat, cel putin viteza e tot mare.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Semnătură 

 Macbook Pro 13” with Retina Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Ai dezinstalat cum trebuie? Mai mult ca sigur ca ti-a ramas FanControlDaemonn running. Verifica in Activity monitor.

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ai dreptate. FanControl apare in activity monitor. I-am dat quit process dar fan-ul nu incetineste. La restart vad ca apare din nou. Cum as putea sa il sterg de tot?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat intr-o oarecare masura. Initial am instalat o varianta modificata a FanControl. Una pentru iMac (cica). Am instalat varianta originala, apoi am dezinstalat-o si se pare ca s-a facut liniste cat de cat. Urmeaza o reinstalare cand termin proiectele la care lucrez.

Multumesc pentru raspunsuri. Sa nu instalati niciodata asa ceva raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Are un daemon în startup items,îl scoți pe ăla și gata. Cel mai bine lași calculatorul să-și facă treaba singur.
Sistemul nu ai de ce să-l reinstalezi,nu s-a stricat nimic.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015