1 din 3
1
Macuser Chatroom
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ok, exista de ceva vreme insa lumea nu il populeaza. Eu propun sa intram pe el cand avem timp ca e interesanta ideea. Chiar acum stam vreo 4 si mai schimbam o vorba…live. smile
Plus ca iti rezolvi problemele si mai repede in caz de urgenta.
So…va asteptam.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

subscriu

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca tot o sa folositi iChat mai mult, va recomanda Chax, un super add-on.

http://www.ksuther.com/chax/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, Chax este super.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Eu stau mult pe forum de la serviciu unde am ceva restrictii la ciaturi. Exista si alte posibilitati de conectare in afara de iChat si Aim? Ceva caresa mearga instalat pe un PC cu Xp pe care nu am drepturi de admin.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Exista clienti web pentru AIM (cum ar fi eBuddy.com) dar nu stiu daca merg si pe chatroom-uri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
casar - 23 August 2006 09:51 AM

Eu stau mult pe forum de la serviciu unde am ceva restrictii la ciaturi. Exista si alte posibilitati de conectare in afara de iChat si Aim? Ceva caresa mearga instalat pe un PC cu Xp pe care nu am drepturi de admin.

Da, exista un site care-ti deschide o fereastra in fereastra browserului si-ti da acces la YM sau alte conturi de chat. Da’ tre sa sap ca nu mai tin minte adresa… Reviu!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Steji - 23 August 2006 01:45 PM

Da, exista un site care-ti deschide o fereastra in fereastra browserului si-ti da acces la YM sau alte conturi de chat. Da’ tre sa sap ca nu mai tin minte adresa… Reviu!

meebo.com dar e cam buggy

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
huk - 23 August 2006 01:56 PM
Steji - 23 August 2006 01:45 PM

meebo.com dar e cam buggy

Asta era. Buggy sau nu, nu stiu. Am aflat de el, m-am distrat un pic da’ nu l-am folosit decat ca si curiozitate.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://webmessenger.msn.com/
http://www.ebuddy.com/index.php
si parca sunt si altele…..is foarte bune in firmele unde se taie porturile pt yahoo!messenger, irc etc….  grin

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Cu adium nu se poate? tare vreau să intru, dar nu aş vrea să-mi fac cont de AIM şi să ţin încă un program deschis tot timpul.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ar trebui sa mearga. Iti faci cont AIM si te duci la Join Group Chat. Si asa ai numai un program deschis.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu recunosc, nu am intrat niciodata pe chatroom
stiu ca era odata pe prima pagina
da acum nu-l mai vad
voi unde intrati?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

făcut cont. m-a amuzat textul ăsta, pe site-ul AIM:

don’t have a screen name? get one free!

de parcă aş fi dat bani pentru un screen name smile

gata, sunt şi eu în cameră.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

gaim-ul de win se poate instala si folosi fara a avea drept de admin http://gaim.sourceforge.net/downloads.php

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
alexei ciprian - 23 August 2006 06:21 PM

gaim-ul de win se poate instala si folosi fara a avea drept de admin http://gaim.sourceforge.net/downloads.php

Problema in astfel de instituii nu e instalarea propriuzisa, ca asa iti pui trillian gata configurat prin simpla copiere. Problema e ca porturile, serverele sunt inchise/restrictionate.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

1 din 3
1

‹‹ Acum, un scurt bilant G5      NOUL Cod Rutier ››