Ok, exista de ceva vreme insa lumea nu il populeaza. Eu propun sa intram pe el cand avem timp ca e interesanta ideea. Chiar acum stam vreo 4 si mai schimbam o vorba…live.
Plus ca iti rezolvi problemele si mai repede in caz de urgenta.
So…va asteptam.
Eu stau mult pe forum de la serviciu unde am ceva restrictii la ciaturi. Exista si alte posibilitati de conectare in afara de iChat si Aim? Ceva caresa mearga instalat pe un PC cu Xp pe care nu am drepturi de admin.
Eu stau mult pe forum de la serviciu unde am ceva restrictii la ciaturi. Exista si alte posibilitati de conectare in afara de iChat si Aim? Ceva caresa mearga instalat pe un PC cu Xp pe care nu am drepturi de admin.
Da, exista un site care-ti deschide o fereastra in fereastra browserului si-ti da acces la YM sau alte conturi de chat. Da’ tre sa sap ca nu mai tin minte adresa… Reviu!
Da, exista un site care-ti deschide o fereastra in fereastra browserului si-ti da acces la YM sau alte conturi de chat. Da’ tre sa sap ca nu mai tin minte adresa… Reviu!
meebo.com dar e cam buggy
Asta era. Buggy sau nu, nu stiu. Am aflat de el, m-am distrat un pic da’ nu l-am folosit decat ca si curiozitate.
Problema in astfel de instituii nu e instalarea propriuzisa, ca asa iti pui trillian gata configurat prin simpla copiere. Problema e ca porturile, serverele sunt inchise/restrictionate.