1 din 2
1
MacDacia1310Book sau bosoalca de sub tastatura!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu prea am cum sa va arat insa o sa incerc sa descriu cat se poate de bine. in zona tastelor numpad se observa o ridicatura, o bosoalca, cam 1mm fata de celelalte taste, de parca ar fi o componenta hardware mai mare decat altele si nu a incaput si s-a fortat capacul peste ea. aidoma acelui model de dacie, nu ma pricep la masini sa va spun modelul exact, careia i s-a montat o porcarie hidoasa neagra pe capota din fata. nu deranjeaza la nimic decat doar ca….e acolo si parca nu e bine!
aveti idee ce draq poate fi?
o sa caut un ap foto f performant sa vad daca pot scoate o poza edificatoare

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Daca erai orb ti-ar fi folosit foarte mult “bosoalca” aia. Ar trebui sa fie si pe tasta F , si este pe toate tastaturile de laptop .

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

n-ai inteles. imi ofer scuzele de rigoare daca nu am explicat corect si ti-am indus un rationament gresit. nu ma refer la acea liniuta de pe tst F si J. am spus ca aproximativ toata zona tastelor numpad este cam cu 1mm ridicata fata de restul.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

poate asa trebuie sa fie?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

atunci e ok. nu am gasit si o explicatie pt asta si din acest motiv am intrebat….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

bagi paranoia aiurea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

imi cumperi unul nou daca ajung la urmatoarea intalnire macuser si se va dovedi ca este un defect?
sau fa tu un forum si un tabel cu ce probleme se pot discuta, cu ce intrebari se pot pune

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

iti zic eu ce e
tastaturile de la powebook spre exemplu sunt prinse cu o folie autoadeziva,care de la caldura se desprinde. Un prieten de-al meu a patit asta

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iti jur ca la fel era si cand am scos macbook-ul din cutie deci nu avea ce sa se incalzeasca. bosoalca de care-ti spun se afla in partea dreapta a tast. deci daca am trage o linie imaginara pt a imparti mb-ul in 2, problema mea se afla in partea dreapta care nu are o temperatura ridicata in timpul functionarii. partea stanga e destul de fierbinte dar am inteles ca asa trebuie sa fie. nu ma deranjeaza acea ridicatura, acea diferenta de nivel de 1mm dar vreau sa stiu ca e ok, ca nu e un defect.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

citez din semnatura ta: si daca vrei certitudini, nu le cauta printre oameni! smile

nu e man defect… iti merge bine macbooku? pai daca da, de ce il intorci pe toate fetele cautand nod in papura? smile
la mine cand inchid carcasa la Powermac nu se aliniaza perfect si am 1 mm in spate crapatura… smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

grin da, ai dreptate intr-un fel. eu nu-i caut nod in papura. fiind un incepator si pt ca-mi place enorm de mult jucaria si mi-am dorit sa o am de multa vreme si sunt f entuziasmat, imi pun tot felul de intrebari. stupide sau nu. nu-i caut nod in papura, nu vreau sa-mi spuna nimeni ca are o problema. eu pun alt fel problema: nu-i asa ca “treaba_aia_pe_care_eu_o_gasesc_cam_nasoala” e normal sa fie asa?! eu nu spun: nu-i asa ca “treaba_aia_pe_care_eu_o_gasesc_cam_nasoala” e intr-adevar nasoala?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

vino la o intilnire si o sa poti face o comparatie cu alte calculatoare
oricum, pentru o dacie, diferenta e 1 mm e in limitele acceptabile wink

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

chiar, cand e urmatoarea intalnire macuser? desi nu am multe de spus deocamdata, mi-ar placea sa vin. am vazut niste filmulete si e tare misto atmosfera. iar daca prezinta iaru ceva, succesul e garantat. am un prieten, prof de fizica la Univ Cuza din Is, care e la fel de entuziast cand prezinta ceva si e o placere deosebita sa-l ascult. pe el si pe Iaru cred ca-i dor mainile la cat vorbesc snake

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

31 august

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mai, fir-ar a naibii de treaba! Vreti sa tacem expresiv? Cu miinile-n poala?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dzeule, departe de mine, cel putin, acest gand! Continuati, continuati

Semnătură 

1 din 2
1