nu prea am cum sa va arat insa o sa incerc sa descriu cat se poate de bine. in zona tastelor numpad se observa o ridicatura, o bosoalca, cam 1mm fata de celelalte taste, de parca ar fi o componenta hardware mai mare decat altele si nu a incaput si s-a fortat capacul peste ea. aidoma acelui model de dacie, nu ma pricep la masini sa va spun modelul exact, careia i s-a montat o porcarie hidoasa neagra pe capota din fata. nu deranjeaza la nimic decat doar ca….e acolo si parca nu e bine!
aveti idee ce draq poate fi?
o sa caut un ap foto f performant sa vad daca pot scoate o poza edificatoare
n-ai inteles. imi ofer scuzele de rigoare daca nu am explicat corect si ti-am indus un rationament gresit. nu ma refer la acea liniuta de pe tst F si J. am spus ca aproximativ toata zona tastelor numpad este cam cu 1mm ridicata fata de restul.
imi cumperi unul nou daca ajung la urmatoarea intalnire macuser si se va dovedi ca este un defect?
sau fa tu un forum si un tabel cu ce probleme se pot discuta, cu ce intrebari se pot pune
iti zic eu ce e
tastaturile de la powebook spre exemplu sunt prinse cu o folie autoadeziva,care de la caldura se desprinde. Un prieten de-al meu a patit asta
iti jur ca la fel era si cand am scos macbook-ul din cutie deci nu avea ce sa se incalzeasca. bosoalca de care-ti spun se afla in partea dreapta a tast. deci daca am trage o linie imaginara pt a imparti mb-ul in 2, problema mea se afla in partea dreapta care nu are o temperatura ridicata in timpul functionarii. partea stanga e destul de fierbinte dar am inteles ca asa trebuie sa fie. nu ma deranjeaza acea ridicatura, acea diferenta de nivel de 1mm dar vreau sa stiu ca e ok, ca nu e un defect.
citez din semnatura ta: si daca vrei certitudini, nu le cauta printre oameni!
nu e man defect… iti merge bine macbooku? pai daca da, de ce il intorci pe toate fetele cautand nod in papura?
la mine cand inchid carcasa la Powermac nu se aliniaza perfect si am 1 mm in spate crapatura…
da, ai dreptate intr-un fel. eu nu-i caut nod in papura. fiind un incepator si pt ca-mi place enorm de mult jucaria si mi-am dorit sa o am de multa vreme si sunt f entuziasmat, imi pun tot felul de intrebari. stupide sau nu. nu-i caut nod in papura, nu vreau sa-mi spuna nimeni ca are o problema. eu pun alt fel problema: nu-i asa ca “treaba_aia_pe_care_eu_o_gasesc_cam_nasoala” e normal sa fie asa?! eu nu spun: nu-i asa ca “treaba_aia_pe_care_eu_o_gasesc_cam_nasoala” e intr-adevar nasoala?!
chiar, cand e urmatoarea intalnire macuser? desi nu am multe de spus deocamdata, mi-ar placea sa vin. am vazut niste filmulete si e tare misto atmosfera. iar daca prezinta iaru ceva, succesul e garantat. am un prieten, prof de fizica la Univ Cuza din Is, care e la fel de entuziast cand prezinta ceva si e o placere deosebita sa-l ascult. pe el si pe Iaru cred ca-i dor mainile la cat vorbesc