2 din 2
2
MacDacia1310Book sau bosoalca de sub tastatura!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Tastatura de la Macbook este super din punct de vedere estetic si functional,chiar este ceva deosebit,nu inteleg ce nu iti place tie.Parerea mea.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai ... problema e ca nu am spus ca nu-mi place. doar ca am intrebat daca e normala, fireasca sau cum vrei sa-i spui, acea ridicatura sau ... denivelare. e destul de greu sa fac o poza sa se poata vedea despre ce vorbesc….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Am mai vazut denivelarea asta la un macbook luat de o saptamina! Sa fie din fabricatie? O gogoasa tare, foarte lina, nu?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

exact. presupun ca sub ea e capul de cititre a superdrive-ului. tastele 8, 9, 0, I, O, P, K, L si ; sunt cam cu 1mm (poate mai putin) ridicate fata de restul

deci nu-s nebun!  cool smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu, ai observat naturalul…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Eu nu vad nici o umflatura la al meu,nu stiu ce ati vazut voi.Poate pentru ca nu am superdrive !?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

alexei: fa o poza din laterala macului sa se vada tastele mai ridicate sa ne speriem si noi un pic.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am facut din toate pozitiile dar ... nu se observa. e al draq de vizibil cu ochiu’ liber insa in poze nu se vede nimic anormal. am sa incerc sa fac rost de un ap de fotografiat f performant sa incerc cateva cadre. repet: daca e ceva normal, nu ma deranjeaza. dar imi sta pe creier ca ar putea fi un mic defect de fabricatie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
alexei ciprian - 04 Septembrie 2006 07:30 PM

am facut din toate pozitiile dar ... nu se observa. e al draq de vizibil cu ochiu’ liber insa in poze nu se vede nimic anormal. am sa incerc sa fac rost de un ap de fotografiat f performant sa incerc cateva cadre. repet: daca e ceva normal, nu ma deranjeaza. dar imi sta pe creier ca ar putea fi un mic defect de fabricatie.

Ia uita-te pe dosul lui, si vezi la eticheta de fabricatie, daca nu cumva M.C. Escher a fost responsabil pentru proiectarea formei? smile

(Exemplu cu lucrarile lui Escher: http://www.mcescher.com/Gallery/gallery-recogn.htm )

Si faptul ca gogoasa de sub tastatura dispare cand incerci sa ii faci poza, ma trimite cu gandul la conceptul de “heisenbug”. Pentru o explicatie completa a conceptului cu pricina, vizitati http://www.catb.org/jargon/html/H/heisenbug.html

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

revin cu “problema” mea tampita si cu 3 poze. pana duminica sunt in oradea, daca e cineva pe aici din oradea poate ne intalnim la o bere si sa vada cu ochiu’ lui bosoalca mea cheese
in max 1h voi ajunge in carciuma “venetia” deoarece am inteles ca ofera si net wirelles si vrea sa vad cum merge mac-ul meu.

http://img246.imageshack.us/img246/4002/img2650qw8.th.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/7497/img2665ef4.th.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/9924/img2663tj0.th.jpg

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Chiar se vede ceva ca o umflatura.Ciudat.La mine la macbook nu am umflatura asta.Nu imi dau seama ce o fii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

well…..s-a rezolvat si buba. am fost ieri la istyle si mi-au “uniformizat” tastatura. nu mi-au dat f multe explicatii, mi=au spus ca era o piesa, o bucata de plastic de la SuperDrive ce nu prea avea ce cauta acolo. nu am insistat sa-mi da si alte detalii. le multumesc si pe aceasta cale cu atat mai mult cu cat mi-au facut comanda pt o carcasa noua deoarece asta ce o am acum, s-a cam spart.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

O fi ramas vre-o scobitoare de la ultimul picnic ....
Nu te-au lasat sa vezi “operatia” ?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu ca am lasat mac-ul ieri si l-am luat azi. cred ca era un betisor de la chinezul care a lucrat la asamblarea mac-ului meu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucalești
Macuser din: 28.01.07

Tare post! M-ai facut paranoic. Eu nu am observat la al meu nimic nenatural cu ochiul liber dar m-ai facut sa ma uit cu ochiul liber mai atent. Si tot nu am observat nici o basoalca. Parca sunt un cretin (poate nu doar parca).

Apropo, nu era o scobitoare cu siguranta. Dar nu stiu ce era.

PS (off topic) Eu mi-am luat supernova. Deschizaturile dintre usile inchise au dimensiuni absolut relative iar yalele nu mai merg (au ruginit). Mi-a spus un prieten sa restartez controlerul sa-mi mearga iar inchiderea centralizata. Cred ca o sa-mi pun alarma pana la urma pentru a putea incuia usile (ca nu gesesc doar inchidere centralizata).

Semnătură 

MacBook Alb, Core 2 Duo 2GHz, 1G RAM (acu’ are o juma de cana de cafea in el)
Ducati Monster 600 (bestial)

Curat murdar!!! Toate

2 din 2
2