pai ... problema e ca nu am spus ca nu-mi place. doar ca am intrebat daca e normala, fireasca sau cum vrei sa-i spui, acea ridicatura sau ... denivelare. e destul de greu sa fac o poza sa se poata vedea despre ce vorbesc….
exact. presupun ca sub ea e capul de cititre a superdrive-ului. tastele 8, 9, 0, I, O, P, K, L si ; sunt cam cu 1mm (poate mai putin) ridicate fata de restul
am facut din toate pozitiile dar ... nu se observa. e al draq de vizibil cu ochiu’ liber insa in poze nu se vede nimic anormal. am sa incerc sa fac rost de un ap de fotografiat f performant sa incerc cateva cadre. repet: daca e ceva normal, nu ma deranjeaza. dar imi sta pe creier ca ar putea fi un mic defect de fabricatie.
am facut din toate pozitiile dar ... nu se observa. e al draq de vizibil cu ochiu’ liber insa in poze nu se vede nimic anormal. am sa incerc sa fac rost de un ap de fotografiat f performant sa incerc cateva cadre. repet: daca e ceva normal, nu ma deranjeaza. dar imi sta pe creier ca ar putea fi un mic defect de fabricatie.
Ia uita-te pe dosul lui, si vezi la eticheta de fabricatie, daca nu cumva M.C. Escher a fost responsabil pentru proiectarea formei?
Si faptul ca gogoasa de sub tastatura dispare cand incerci sa ii faci poza, ma trimite cu gandul la conceptul de “heisenbug”. Pentru o explicatie completa a conceptului cu pricina, vizitati http://www.catb.org/jargon/html/H/heisenbug.html
revin cu “problema” mea tampita si cu 3 poze. pana duminica sunt in oradea, daca e cineva pe aici din oradea poate ne intalnim la o bere si sa vada cu ochiu’ lui bosoalca mea
in max 1h voi ajunge in carciuma “venetia” deoarece am inteles ca ofera si net wirelles si vrea sa vad cum merge mac-ul meu.
well…..s-a rezolvat si buba. am fost ieri la istyle si mi-au “uniformizat” tastatura. nu mi-au dat f multe explicatii, mi=au spus ca era o piesa, o bucata de plastic de la SuperDrive ce nu prea avea ce cauta acolo. nu am insistat sa-mi da si alte detalii. le multumesc si pe aceasta cale cu atat mai mult cu cat mi-au facut comanda pt o carcasa noua deoarece asta ce o am acum, s-a cam spart.
Tare post! M-ai facut paranoic. Eu nu am observat la al meu nimic nenatural cu ochiul liber dar m-ai facut sa ma uit cu ochiul liber mai atent. Si tot nu am observat nici o basoalca. Parca sunt un cretin (poate nu doar parca).
Apropo, nu era o scobitoare cu siguranta. Dar nu stiu ce era.
PS (off topic) Eu mi-am luat supernova. Deschizaturile dintre usile inchise au dimensiuni absolut relative iar yalele nu mai merg (au ruginit). Mi-a spus un prieten sa restartez controlerul sa-mi mearga iar inchiderea centralizata. Cred ca o sa-mi pun alarma pana la urma pentru a putea incuia usile (ca nu gesesc doar inchidere centralizata).