Salutare
In curand o sa imi aduca cineva din Canada un iPhone, sper eu 3GS nou-nout. De umblat pe el stiu sa umblu (nici nu e dificil, ca doar e Apple). Nu ma pricep insa la toate smecheriile care trebuiesc facute ca sa imi mearga in Romania sau oriunde in lume. Si ca retele de telefonie, si ca aplicatii si ca activare. Am vazut ceva pe wiki insa nu am prea inteles.
Ce va trebui sa fac odata ce voi avea aparatul in mana? Deblocare, activare, jailbreak, update? Sau toate, sau nici una? Multumesc anticipat.
Probabil ca o sa-l primesti cu 3.1.3, ultima versiune de sistem de operare. Ceea ce nu e bine, pentru ca nu se poate face unlock la el, inca, deci nu-l vei putea folosi ca telefon.
Vezi ca macar sa aiba cartela canadiana in el.
Trebuie sa il deblochezi daca vrei sa-l folosesti in tara, iar asta se poate face fie cu un turbo SIM, fie prin jailbreak. Din pacate, dupa cum a precizat si altero mai sus, deblocarea prin jailbreak nu va fi posibila daca telefonul are OS 3.1.3 preinstalat, deci iti ramane varianta turbo SIM. Chiar daca unlock-ul e deja pregatit pentru 4.0, avand in vedere ca se bazeaza pe versiunile beta ale sistemului de operare nu ai nicio garantie ca va functiona si cu varianta finala.
Salutare
In curand o sa imi aduca cineva din Canada un iPhone, sper eu 3GS nou-nout. De umblat pe el stiu sa umblu (nici nu e dificil, ca doar e Apple). Nu ma pricep insa la toate smecheriile care trebuiesc facute ca sa imi mearga in Romania sau oriunde in lume. Si ca retele de telefonie, si ca aplicatii si ca activare. Am vazut ceva pe wiki insa nu am prea inteles.
Ce va trebui sa fac odata ce voi avea aparatul in mana? Deblocare, activare, jailbreak, update? Sau toate, sau nici una? Multumesc anticipat.
Ai intrebat? Este neverlocked ca mai nou asa se vad la Apple modele 3GS,atunci numai ai probleme de sa funtioneze in Romania.
Salutare
Ai intrebat? Este neverlocked ca mai nou asa se vad la Apple modele 3GS,atunci numai ai probleme de sa funtioneze in Romania.
Cum adica “mai nou se vand modele neverlocked la apple”? Poti da mai multe detalii te rog?
With 3-year plan
The iPhone is activated at time of purchase to your chosen service provider.
Device Only
The iPhones are linked to a specific carrier but not to a contract. There are a variety of upgrade options for existing customers. To learn more about upgrading, check with your existing mobile service provider for more details.
Suntem deja offtopic, si ii cam stricam la om topic-ul, dar scuza-ma ... mi se pare cam scump 700eur pentru un iphone, mai bine iau ipad-ul 3g + alt telefon.
Suntem deja offtopic, si ii cam stricam la om topic-ul, dar scuza-ma ... mi se pare cam scump 700eur pentru un iphone, mai bine iau ipad-ul 3g + alt telefon.