Ia ghiciti, i’ve done it.
Sa vedem cum rezista la 200000 de queriuri, la 50 e ok, cititul a durat 0.0009 sec. Ca sa le citesc pe toate dureaza 2sec, dar la scris nu stiu.
Pana pregatesc dictionarul complet astept si sugestii de nume daca vreti altul, dar ar fi misto sa fie un singur cuvant reprezentativ pentru toate cele 20 de surse. DEX? Românesc?
In rest functioneaza cum l-a facut Apple.
Am dat din greseala peste cuvantul asta: aaveabasini
Dexonline nu-l gaseste, aici exista si-l gaseste oricum l-ai scrie, cu sau fara diacritice.
Nume?
Call me crazy, dar imi place macuser, sau cum e si la tastatura, unde am luat icoana de la Tudor si keyleyout-ul cu nume de la o versiune antica de la Cattus si a iesit ceva unic, my 2 pence.
Nu stiu cum ai facut screenshotul ala dar apar si acolo cuvintele, se comporta putin cam ciudat totusi.
Am urcat aici dexul din 98, 70.000 cuvinte: http://dl.transfer.ro/DEX_Ro.dictionary-transfer_RO-02jun-c12d6f.zip
Se intampla ceva f ciudat pe laptopu meu, sa creez tot dictionarul de 200.000 dura de juma de ora deja si m-am plictisit, am presupus ca e ceva in neregula, la servici il rezolvase in 1-2 min.
Intradevar la diacritice era fontul de vina, merge Times dar o sa incerc Lucida.
Am uitat instructiunile: Dupa dezarhivare “DEX Ro.dictionary” trebuie pus in user/Library/Dictionaries/
Nu stiu daca se duce singur acolo la dublu click dar puteti incerca.
Nu se duc singure. Se pun aici, ca să fie accesibile tuturor conturilor (systemwide, cum să zice pă la noi (-;)
/Library/Dictionaries/
Numele fișierului nu contează (doar sufixul). Numele care apare în Dictionary se poate schimba din Preferences, în cîmpul „Label”.
În Preferences, cîmpurile de jos (cf. captura @02.19.37.png) sînt inutile și provin, îmi închpui, din „ambalajul” preluat de la model (dar ce e cu Image și Picture nu știu). Pe-acolo ar trebui să vină mențiunile de autor (DEXonline, voi, soft liber etc. și eventual instrucțiuni de actualizare (DEXonline continuă să se îmbogățească cu cîteva sute de temeni lunar).
Defect: DEX Ro dispare din lista de dicționare active cînd e selectat modulul care permite accesul online la Wikipedia. Si anume, numai dacă sînt selectate mai mult de două limbi (oricare). Mi-a luat cam 40 min. să mă prind, că deh (v. celelalte 2 capturi de ecran)...
E posibil un modul care să permită la alegere accesul offline și online la DEXonline.ro?