door holder. sta pachetul de la UPS cuminte acasa si asteapta. tine usa de la gradina deschisa.
eu la munca, in sedinte pentru inca 2 ore. imi mananc deja unghiile.
am apucat si eu sa ma joc cu el juma de zi. zic jucat pentru ca n-am gasit inca o utilizare serioasa.
Safari e exact ce-ti trebuie de la un browser/tableta
ibooks e frumos, ipadul cam greu pentru stat cu el in mana mult timp, dar sa zicem ca poti citi linistit co carte
filmele sunt marimea buna desi arati un pic cam ridicol cu padul in mana in metrou uitandu-te la filme
dar tot n-am gasit ceva serios de facut cu el. e un consumer device, poate cand pleci cu el din oras sa fie mai util. il mai folosesc o saptamana si mai vad.
nu s-a lipit de mine, ecranul e surprinzator de mare si de frumos dar obiectul in sine nu mi se pare magic sau ca s-ar potrivi perfect cu mine… cu copila DA. e jucaria perfecta…
am apucat si eu sa ma joc cu el juma de zi. zic jucat pentru ca n-am gasit inca o utilizare serioasa.
Safari e exact ce-ti trebuie de la un browser/tableta
ibooks e frumos, ipadul cam greu pentru stat cu el in mana mult timp, dar sa zicem ca poti citi linistit co carte
filmele sunt marimea buna desi arati un pic cam ridicol cu padul in mana in metrou uitandu-te la filme
dar tot n-am gasit ceva serios de facut cu el. e un consumer device, poate cand pleci cu el din oras sa fie mai util. il mai folosesc o saptamana si mai vad.
nu s-a lipit de mine, ecranul e surprinzator de mare si de frumos dar obiectul in sine nu mi se pare magic sau ca s-ar potrivi perfect cu mine… cu copila DA. e jucaria perfecta…
Eu m-am gandit mult si bine la iPad, dar dupa ce mi-am luat Powerbook-ul de 12 am amanat decizia -> no stress Sigur, e de un milion de ori mai lent, mai greu, mai putin autonom si mai uncool, DAR poti face cate chestii serioase vrei pe el In schimb, cred ca bebele ar fi superincantat, si asa imi confisca tot timpul iPhone-ul. Cam scumpa jucaria insa, eu ma gandeam mai degraba la un iBook clamshell pentru el, la 2-300 ron…
Pozele si fisierele video suportate de iPad pot fi transferate de pe un stick USB, prin Camera Connection Kit, daca se creaza in radacina stick-ului folderul DCIM si se pun acolo fisierele. Stickul poate fi formatat si ca HFS+, nu neaparat FAT. )MacOSX Hints)
Nu am iPad, asa ca nu pot testa ca lumea, dar am gasit softul asta: AnyBizSoft PDF Converter, care, printre altele, converteste PDFuri in ePub.
Am incercat un PDF complex si conversia e perfecta (sau cel putin asa il vad in Calibre).
PS iBooks pentru iPhone cand apare? In iOS 4?
link corectat
[ Modificat: 19 Iunie 2010 02:47 PM de Administrator ]
poate fi folosit ca ecran secundar, conectat la un canon cu live view?
cred ca ar fi singurul motiv de a achizitiona unul.
aperture pentru ipad cred ca ar trebui sa apara…