News update: aia de la customer care europa mi-au zis ca nu trebuie sa ai instalata o versiune veche ca sa poti sa rulezi upgrade-ul la Q7. Installerul de Q7 o sa-ti ceara SN-ul de la versiunea veche si o sa instaleze intr-un nou folder in Applications (“Quark 7”). Tot e ceva, zic eu.
Quark 7 International English, Mac, retail - 1406 euro
Quark 7 Passport, Mac, retail - 1663 euro
Quark 7 International English upgrade, Mac - 430 euro
Quark 3 IE upgrade to Quark Passport 7, Mac - 670 euro
Preturile nu includ TVA. Termen estimativ de livrare 20 zile pentru produsele retail, 30 zile pentru produsele upgrade.
Eu ma intreb ce adaos comercial are MacGallery daca Quarku’ 7 Retail este 750 USD pe Quark.com?...
EDIT: A incercat cineva sa deschida documente quark cu InDesign-ul? Si, daca da, sa posteze, frate, feed-back ca nu mai tine vraja cu Quarku’. S-au nesimtit de tot!
EDIT 2: HA! Si ia uite pret pentru pachet de 8 programe!!!
pai steji, eu am incercat o data să deschid un fișier de quark în indd și a fost cam așa:
avea mai mult de 100 pagini si din 6.5 q trebuia sa ajung la 4 pentru a putea indd sa îl deschidă... si deci conversie din 6 în 5 și din 5 în 4.
faza tare a fost ca mi-a deschis bine indd, nu am vazut probleme vizibile dar nu l-am folosit din 2 motive:
1: din cate layere aveam, mi-a ramas unul…
2: din cate pagini aveam, mi-a pastrat 1, pt ca spunea ca nu poate sa genereze noi pagini, ceea ce q stie sa faca asta…
experienta mea… si de aici am zis: mai bine deschid ce e de deschis cu q
Revin. Este un plug-in pt Indesign. Zice ca poate deschide fisiere create cu Quark 6.5, iar filmuletul pare foarte promitator. Nu stiu cum se va comporta cu diacriticile.
Revin. Este un plug-in pt Indesign. Zice ca poate deschide fisiere create cu Quark 6.5, iar filmuletul pare foarte promitator. Nu stiu cum se va comporta cu diacriticile.
L-am comandat! Acu’ sa vad daca si cand da sefu’ banu’
Le-am trimis alora cu plugin-ul de InDesign un fisier de-al meu ca sa mi-l converteasca (pt. ca ei nu au versiune demo). Iaca ce-a iesit (prima poza e Quarku’, a doua rezultatul in inDesign):
poate trebuia sa le trimiti ceva mai complicat, dar chiar si asa, nu arata la fel, mai trebuie lucrat un pic, oricum trebuie intrat in el asta e clar…
ce ai mai observat tu in afara de ce ne arati in poze? ce-a pastrat, ce nu?