2 din 2
2
mic defect
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
MafiaSIC - 30 Mai 2010 05:16 PM

-pai ce afacere ai mai facut daca i-ai schimbat ba microfonu ,ba placa te ajunge la pretu unuia

ce vrei sa zici mai baiatule ca nu am inteles nimic? Eu am schimbat dock connectorul si ma gandeam sa cumpar un iphone cu ecranul defect, sa scot placa de baza din el si sa o inlocuiesc in telefonul meu. Intelegi?  de aceea am intrebat daca aceasta procedura va functiona. Stima

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Probabil că întrebarea asta trebuia s-o pui undeva în revista sau forumul micului electronist, mai ales că titlul topicului e mic defect, mie cel puțin mi-a trebuit ceva timp să înțeleg că mic vine de la microfon nu de la mic - antonimul lui mare. smile .... asta ca să înțelegi de ce creezi confuzii.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
Fmac - 30 Mai 2010 06:30 PM

Probabil că întrebarea asta trebuia s-o pui undeva în revista sau forumul micului electronist, mai ales că titlul topicului e mic defect, mie cel puțin mi-a trebuit ceva timp să înțeleg că mic vine de la microfon nu de la mic - antonimul lui mare. smile .... asta ca să înțelegi de ce creezi confuzii.

ma rog… maine am sa dau comanda de un iphone cu ecranul defect si am sa fac acel schimb sa vedem daca va functiona. Oricum cum spune-ai problema este de microfon. Stima

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Ok, chiar dacă problema e super-tehnică vom aprecia cu toții, dacă la final, ne vei spune deznodământul.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

2 din 2
2