3 din 3
3
Ajutor achizitionare iPad
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
MA3X - 01 Iunie 2010 05:33 PM

Tocmai am cumparat cu 9.99 usd de pe Cydia aplicatia MyWi care imi transforma iPhone-ul intr-un hotspot, iar iPad-ul se conecteaza fara probleme la el, folosind abonamentul de internet care-l am pe telefon. Mor de nervi ca tocmai azi mi-am luat de la vdf un hotspot pe care am dat 59 eur parca si un abonament de 16 eur/luna timp de 2 ani. Asta e. Mi se intampla destul de des sa citesc forumuri dupa ce fac achizitii. :((((

Ai vazut cat de repede se consuma bateria la iPhone cand folosesti MyWi? Ai observat ca si daca nivelul bateriei scade chiar daca iPhone-ul este alimentat?

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.11.09
amenono - 13 Iunie 2010 07:49 AM
MA3X - 01 Iunie 2010 05:33 PM

Tocmai am cumparat cu 9.99 usd de pe Cydia aplicatia MyWi care imi transforma iPhone-ul intr-un hotspot, iar iPad-ul se conecteaza fara probleme la el, folosind abonamentul de internet care-l am pe telefon. Mor de nervi ca tocmai azi mi-am luat de la vdf un hotspot pe care am dat 59 eur parca si un abonament de 16 eur/luna timp de 2 ani. Asta e. Mi se intampla destul de des sa citesc forumuri dupa ce fac achizitii. :((((

Ai vazut cat de repede se consuma bateria la iPhone cand folosesti MyWi? Ai observat ca si daca nivelul bateriei scade chiar daca iPhone-ul este alimentat?

Nu, pentru ca il folosesc foarte rar. E mai scump netul de pe telefon deca abonamentul pe care il am pe hotspotul vdf. MyWi ramane solutia de backup. Pana la urma e ok hotspotol vdf.

Semnătură 

13” MacBook Air 6.2, mid 2013, 1.7 Intel Core i7 Haswell, 8 Gb RAM, 250 Gb SSD + 1Tb external USB 3.0
iPhone 5, 32 Gb, black, iOS 7
iPod Touch 1st gen 16 Gb
21.5” iMac, 3.06 GHz, 8 Gb RAM, 240 Gb SSD OCZ internal + 4 Tb external, 256 Mb ATI Radeon 4650
iPad WiFi 16Gb, black
iPad 2 Wi-Fi+3G 64Gb, white
2xAirport Extreme Base Station
Airport Express
AppleTV 2nd gen

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09
amenono - 13 Iunie 2010 07:49 AM

Ai vazut cat de repede se consuma bateria la iPhone cand folosesti MyWi?

Am facut eu un test cu streaming continuu si bateria a tinut cam 2 ore jumate.

3 din 3
3