Salut am o problema cu Motion 4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.03.09

Am fost azi la o editura si mi-au zis ca nu vor fiserul .tiff sa il exportez RGB.Ce nu stiu eu este ce altceva inafara de RGB poti scoate Wikipedia mai mult ma incurca decat ma ajuta.
Daca are unul din voi bunavointa sa imi zica alte alternative de export pe .tiff gen RGGB etc.Poate imi amintesc ce a zis tipul respectiv in graba.
wikipedia tot odata spune ca fiserele .tiff pot fi modificate de alte softuri de imagine(care ar fi alea?)
Si tot odata care ar stii in motion 4 de unde se pun “margini” la proiect (eu folosind motion ca inlocuitor de Photoshop pt realizarea unei reviste)
Multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

E CMYK stie cineva cum pot exporta din motion 4 CMYK in log de RGB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

dacă ești din bucurești, ne putem întâlni mâine, vino cu tifful, eu cu laptopul și-l convertim de nu se vede, îl facem și de altă religie nu numai de altă culoare!
nu ți-e greu să faci în motion ce se face în fotoșop?

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

ideea e ca ..motion face la fel de bine (chiar mai bine in opinia mea ce face Photoshopul) problema e ca e un soft RGB asta am reusit sa aflu.Din pacate va trebuii sa le bag in illustrator sa le convertesc in CMYK.(pt ca motion nu e un soft de print/web)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

oricum, dacă te pot ajuta cu o convertire, o fac cu cea mai mare plăcere… discutăm pm.

Semnătură 

 ǝʞıl ı