Jobs la All Things Digital
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vorbe si ceva video, despre Flash, Gizmodo, iPhone, alte alea, la All Things Digital.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai multe filmulete aici: despre AT&T, televiziune, treaba cu Gizmodo, iAds restrictions, relatia cu Google, originea iPhone, Flash.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

In legatura cu apple television e clara problema,dar cu apple TV credeti ca acel zvon “99$ iphone os based,cloud-based apple tv 16gb”? smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Multumesc altero pentru link-uri, misto interviul smile

Legat de zvon: faptul ca televiziunea in sine, ca si canal, nu poate fi reformata intr-un termen rezonabil si cu resurse rezonabile, ma duge cu gandul la o singura solutie logica. Avem nevoie de un canal alternativ, care sa concureze televiziunea “as a whole” si care sa evite obstacolele amintite de Jobs: sa fie accesibila oriunde in lume in acelasi format, sa depinda de o infrastructura existenta, sa poti vinde atat canalul catre cei interesati sa faca broadcasting, cat si produsul catre mase. Raspunsul (cel putin la suprafata) ar putea fi “99$ iphone os based,cloud-based apple tv 16gb”, dar solutia in sine este backoffice-ul, nu gadget-ul in sine.

Inca ceva: nu stiu cine is aia din add-ul ala la “Hyperlink reinvented”, dar o sa-i tin minte si o sa evit sa cumpar ORICE de la ei, forever. Rar am vazut o strategie de advertising online care sa fie atat de enervanta si de cretina.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Dragos Salageanu - 02 Iunie 2010 10:07 AM

Rar am vazut o strategie de advertising online care sa fie atat de enervanta si de cretina.

inseamna ca nu prea navighezi pe siteurile .ro
ceea ce nu e deloc rau smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Discutiile aici:

http://d8.allthingsd.com/20100601/steve-jobs-session/

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

daca intereseaza pe cineva a aparut tot interviul: aici

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Misto, merci, o sa ma uit la videu, in asteptarea celui de la WWDC. Imi place sa-l vad pe omul asta, are ceva bun in el!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si eu ma uitam acum,chiar va recomand,este super tare smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Xanadu
Macuser din: 21.08.10

linkul cu tot interviul de la mama lui asta este:

http://video.allthingsd.com/video/d8-steve-jobs-onstage-full-length-video/70F7CC1D-FFBF-4BE0-BFF1-08C300E31E11

intr-adevar, merita vazut wink aveam de gand sa il si descarc local cu vreun plugin in firefox, dar vad ca nu mere cool mad

Semnătură 

“Zaire’s one-party system is the most elaborate form of democracy.” (Mobutu Sese Seko)

‹‹ not for Mac      Unde vedem World Cup 2010 ?? ››