Alte legi tâmpite ...
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cineva vrea să “bage” o lege care să forțeze toate ISP-urile din EU să logheze toate Search-urile făcute pe Google (și orice alt search) din toate țările uniunii - ascunsă într-o lege gen “protejați copii”

http://christianengstrom.wordpress.com/2010/06/02/urging-meps-to-withdraw-their-written-declaration-29-signatures/

Adresele de e-mail a euro-parlamentarilor noștrii le găsiți la

http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/search.do?country=RO&language=EN

Aici este o scrisoare trimisă de către Cecilia Wikström către ceilalți parlamentari, explicându-le să-și retragă semnăturile.
http://dekaminski.se/2010/06/den-luriga-eu-politiken-om-smile-29-och-nataktivism/#mepletter

... dar e în engleză.

Cine mă ajută să compunem o versiune în română pe care să o trimitem cât mai mulți la europarlamentarii noștii ?

Sau poate vreți ca poliția să poată folosi ca probă judiciară împotriva voastră ORICE cuvânt pe care l-ați căutat pe Google ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Google tocmai a implementat HTTPS, :D.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Nu stiu daca chiar conteaza asta. Google oricum pare dispus sa comunice astfel de informatii catre autoritati. Nu pot da link acum, dar au fost numeroase cazuri de cooperare intre Google si autoritati din Statele Unite in cazuri legate de asa zisele “drepturi de autor”...

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

PEOPLE SHOULD NOT BE AFRAID OF THEIR GOUVERMENT ,
THE GOUVERMENT SHOULD BE AFRAID OF THE PEOPLE!!!

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Inca ceva: mie mi se pare mult mai grav faptul ca Google si alte companii private au aceste informatii, decat autoritatile. In cazul autoritatilor este oarecum justificat sa cunoasca unele informatii pentru a putea asigura siguranta nationala si lupta impotriva crimei organizate. Evident si in acest caz trebuie sa existe a baza legala solida!

Semnătură 

MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
aronvirginas - 03 Iunie 2010 09:25 AM

Inca ceva: mie mi se pare mult mai grav faptul ca Google si alte companii private au aceste informatii, decat autoritatile. In cazul autoritatilor este oarecum justificat sa cunoasca unele informatii pentru a putea asigura siguranta nationala si lupta impotriva crimei organizate. Evident si in acest caz trebuie sa existe a baza legala solida!

nu google iti va bate la usa!!!

Semnătură 

iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
injector - 03 Iunie 2010 09:31 AM
aronvirginas - 03 Iunie 2010 09:25 AM

nu google iti va bate la usa!!!

Nu in sensul propriu al cuvintelor. Insa Google iti va fotografia casa! Servicii secrete au existat intotdeauna si este oarecum firesc sa cunoasca unele informatii, dar cand o firma privata incepe sa se comporta ca si serviciile secrete si se crede deasupra legii, facand toate astea sub masca unui asa numite “inovatii” si “userfriendliness”, atunci situatia mi se pare mai grava.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Am tradus scrisoarea (daca mai intereseaza pe cineva). Am incercat sa o fac sa sune cat mai bine dar o mai puteti imbunatatii si voi daca credeti de cuviinta.

Dear colleagues doc

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: pordenone,italia
Macuser din: 23.08.09
psergiu - 03 Iunie 2010 08:54 AM

Cineva vrea să “bage” o lege care să forțeze toate ISP-urile din EU să logheze toate Search-urile făcute pe Google (și orice alt search) din toate țările uniunii - ascunsă într-o lege gen “protejați copii”

http://christianengstrom.wordpress.com/2010/06/02/urging-meps-to-withdraw-their-written-declaration-29-signatures/

http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/search.do?country=RO&language=EN

Aici este o scrisoare trimisă de către Cecilia Wikström către ceilalți parlamentari, explicându-le să-și retragă semnăturile.
http://dekaminski.se/2010/06/den-luriga-eu-politiken-om-smile-29-och-nataktivism/#mepletter

... dar e în engleză.

Cine mă ajută să compunem o versiune în română pe care să o trimitem cât mai mulți la europarlamentarii noștii ?

Sau poate vreți ca poliția să poată folosi ca probă judiciară împotriva voastră ORICE cuvânt pe care l-ați căutat pe Google ?

Practic,cum ai vrea sa procedezi?Ca nu am inteles prea bine!Europarlamentarii nostrii au cu totul “alte” probleme…Nu prea ma pricep la politica,dar daca vrei sa te adresezi unor persoane ca E.Basescu sau Becali eu nu prea vad sorti de izbanda.Pe de alta parte ma gandesc la o adresare catre PE prin intermediul altor organizatii,nonguvernamentale,dar cu lobby la Parlamentul European…Cei ce militeaza pentru drepturile omului etc. Din pacate am vazut cam tarziu postul,si poate nu m-am facut inteles,dar ma grabesc sa ajung la locul de munca.Sa vedem poate cineva va veni si cu alte idei,poate vreun macuser din sfera juridica…Oricum, trebuie luat pozitie si poate facem sa scartie un pic si inertia care ne conduce.Sau poate ,cum ai spus si tu,semnam o scrisoare comuna…

Semnătură 

iBook G4 1.33GHz PPC 1.25 GB DDR SDRAM

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
razvan13 - 03 Iunie 2010 10:07 AM
psergiu - 03 Iunie 2010 08:54 AM

... dar e în engleză.

Practic,cum ai vrea sa procedezi?Ca nu am inteles prea bine!Europarlamentarii nostrii au cu totul “alte” probleme…Nu prea ma pricep la politica,dar daca vrei sa te adresezi unor persoane ca E.Basescu sau Becali eu nu prea vad sorti de izbanda.Pe de alta parte ma gandesc la o adresare catre PE prin intermediul altor organizatii,nonguvernamentale,dar cu lobby la Parlamentul European…Cei ce militeaza pentru drepturile omului etc. Din pacate am vazut cam tarziu postul,si poate nu m-am facut inteles,dar ma grabesc sa ajung la locul de munca.Sa vedem poate cineva va veni si cu alte idei,poate vreun macuser din sfera juridica…Oricum, trebuie luat pozitie si poate facem sa scartie un pic si inertia care ne conduce.Sau poate ,cum ai spus si tu,semnam o scrisoare comuna…

va zic eu ce pozitie am luat demult
am lipit un sticker mic pe camera(de genu alora de la OMV, real, careffour..puncte bonus) ca sa nu patesc ca un fost al ministru muncii
nu mai caut pe google cuvinte gen : nitroglicerina

Semnătură 

iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pentru cine nu e de acord cu idea mea, dați click aici !

Felicitări.

Acum prezentați-va de bunăvoie la secție.

Becali și Eba poate nu. Dar dacă reușim să convingem pe unu-doi să-și retragă semnăturile, scad șansele să strângă majoritatea.

Grigorutz - poți te rog să pui traducerea aici ? Firewall-ul de la slujbă nu-mi dă voie să accesez filehost.ro (mă mir că mai pot accesa macuser-ul)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Fisierul:

Fișiere atașate
filehost_Dear colleagues.doc.zip  (Dimensiune Fişier 13 - Downloads: 50)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: pordenone,italia
Macuser din: 23.08.09

Salut pe toti,ati facut cumva scrisoarea,o putem citi si noi?

Semnătură 

iBook G4 1.33GHz PPC 1.25 GB DDR SDRAM

‹‹ Unde vedem World Cup 2010 ??      GF 9400 GT ››