MacBook Unibody Freeze in Win7 Ultimate 32bit
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.06.10

salutare la toti. Am o proglema cu un macbook nou, am fost nevoit sa instalez pe el win7 (ultimate) si dupa ce lpam instalat am pus driverele de pe CD. Ei bine la o bucata de time incepe sa inghete nu mai misca nimic si trebuie sa ii dau restart. Am citit in stanga si dreapta , se pare ca e o problema cu driverele de placa video GF 320M, am instalat alte drivere care cica sunt mai noi, nu se mai blocheaza asa des dar tot o face. Are careva vreo idee despre problema asta? Am inteles ca si pe macbook pro e la fel. Orice idee e bine venita.

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

Salut!
Incearca driverele de pe http://www.laptopvideo2go.com.Au performante mai bune decat cele standard,sunt usor modate.

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08
TheBigBang - 04 Iunie 2010 04:06 PM

Salut!
Incearca driverele de pe http://www.laptopvideo2go.com. Au performante mai bune decat cele standard,sunt usor modate.

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.11.09

Problema e cunoscuta si prezenta si macbook pro-uri. Si eu o am si uneori devine chiar enervanta. Singura solutie care pare sa mearga este blocarea pe un singur nivel de performanta cu RivaTuner.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

de ce nu folosesti parallels sau vmware si nu mai ai batai de cap.
daca ai mac banuiesc ca windows folosesti mai rar din anumite motive si poate ca parallels e de ajuns smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

cum zice BOBOC foloseste parallels sau vmware(mie mi se pare mai complicat decat parallels)dar in fine
daca ai cumparat un mac foloseste mac os
daca vroiai windows cumparai un vaio sau ceva

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen