Cyder nu vrea sa faca nimic….
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.06.10

(Stiu, am pus numai intrebari pe acest forum, scuze :-s)

Am facut jailbreak cu succes la iPod-ul meu cu Spirit, acum vroiam sa imi descarc niste app-uri cu Cyder, pentru ca nu am WiFi acasa. Insa Cyder refuza sa imi trimita package-urile spre iPod. Daca apas pe butonul de sincronizare, apare o bara de progres pentru mai putin de o secunda, insa de fapt nu face nimic. La fel si daca vreau sa sincronizez sursele din Cydia. Vreo sugestie?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

Acum am alta problema: s-ar parea ca Cyder trece fisierele pe iPod, numai ca Cydia refuza sa le instaleze. Am stins/aprins/rebootat iPodul de am capiat, si tot nu. :(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Regulamentul zice așa:

- să nu postați informații ce ar putea încălca legile copyright-ului. (FISIERE TORRENT, WAREZ, SERIALS, CRACKS, MP3 etc); 
Orice astfel de încălcare va atrage suspendarea imediată a contului și ștergerea topicului. 
Cererea de soft piratat, cracks, seriale sau alte materiale aflate sub incidența copyright-ului va atrage suspendarea temporară a contului sau suspendarea definitivă în caz de recidivă.

Ce vrei tu să instalezi cu Cyder ? Bănuiesc că Apache, PHP și alte soft-uri Open-Source, nu ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Din cate stiu, app-urile/plugin-urile/tweak-urile cum ar fi afc2add si iMobileCinema sunt, daca nu opensource, cel putin freeware. :/