Detin un iphone 3g 8 gb JB/UnLocked 3.1.3 luat de mine din SUA….totul functioneaza/aspect ingrijit . Mi s-a oferit recent posibilitatea unui schimb cu un Toshiba TG01(schimb pe schimb).... Am mare nevoie de ajutorul vostru la capitolul - ba esti prost sa faci schimbul sau vreau si eu sa fac schimbul….
Raman dator vandut !!!
P.S. Tosiba TG01 este codat Orange RO/ are toate accesoriile si este inca in garantie
Eu nu as face schimbul. Toshiba are touch rezistiv si nu se misca prea bine per ansamblu. Apoi sa nu uitam ca ruleaza o platforma moarta (WinMo 6.5). Pentru mine astea doua minusuri sunt suficiente… Mai bine vinzi 3g-ul, mai pui ceva bani si iti iei un 3GS (diferenta ca viteza e foarte mare, ca pret nu atat de mare). Sau astepti doua zile si vezi poate te tenteaza iphone-ul nou
Faptul ca are winMo e un minus f mare si pt mine….touchul chiar nu stiu cum se prezinta…. dar nu cred ca la fel de bine ca al iPhone-ului. Ma bate gandul sa astept si pt noul iPhone…sau sa astept putin mai mult si sa ii mai scada pretul ...
Eu m-am jucat pe TG01 al unui prieten si nu mi-a placut. Touch-ul nu e nici de departe la nivelul iphone-ului… Stii cum e cu asteptatul, intotdeauna va aparea ceva mai bun . Eu vad la iphone un ciclu de upgrade din doua in doua generatii. Poate si pentru ca asa il pot lua oficial de la orange la pret thank you
Sunt cateva clipuri tg01 vs iphone pe youtube destul de reusite. Ai putea incerca si acolo, tot iese o opinie ceva.
Am avut ocazia sa manevrez un tg01, dar nu mi-a lasat o impresie grozava. Atat ca e usor si are ecran mare. Oricum nu aspectul conteaza, zic eu. Factorul decisiv ar trebui sa fie sistemul de operare. Cand vezi ce poate fiecare sa faca nu cred ca mai este loc de intrebari.
mie procesorul mi-a captat atentia….de 1ghz…si cei 256 ram ... inclin totusi sa cred ca nu e o afacere prea buna acest schimb….
ni
iphone-el are mai putine functii, dar asa putine cate le are le executa impecabil !!!
Tu nu te-ai intrebat de ce omul vrea sa faca schimbul? eu admit ca toshiba funtioaneaza perfect ( pentru un toshiba) dar in comparatie cu iphone-ul
este doar o bucata de plastic cu design frumos si nu conteaza ce procesor are atata vreme ce opereaza sub windows mobile.
vinde ifonul!
ia cel mai bun telefon mobil ever: nokia 1200, îl am de 4 ani și am semnal în peșteri! bateria ține 8 zile ( a ținut și 10) și te costă cam cât 3 beri. de restul +o mică contribuție din partea ta, pentru “impresii”-și nu numai, ia un ipad, este suficient de mare să te poți face remarcat și ecran destul de alunecos
nu m-as apropia de toșiba nici dacă ar avea pe el și pe mama lui counter!!!
ma gandeam la un backup gen nokia 1200 si un ipod touch de 64gb. ipadul ma cam pune pe ganduri….e mai degraba inlocuitorul unui laptop decat al unui gadget precum iphone—daca ma insel corectati-ma