Despre antena iPhone 4. Eu cred ca tot scandalul e un mare fas alimentat de Gizmodo care se pare ca crede ca are un razboi cu Apple. Ca si cum o furnica s-ar putea razboi cu un furnicar, sunt chiar amuzanti mititeii. Chiar daca este adevarat ca scade semnalul, cred ca nimeni nu tine telefonul de coltul ala cand il tine la ureche pt a purta o convorbire. Coltul e atins doar cand il tii cu mana stanga, si chiar si atunci trebuie sa il tii intr-un mod nenatural ca sa atingi cele 2 parti. Este foarte simplu de ce scade semnalul: Antena GSM 3G intra in contact cu Antena wi-fi/gps/bluetooth prin conductibilitatea mainii, moment in care este probabil bruiata. De aceea sunt Taieturile acelea pe ram si de aceea problema dispare cu o bucatica de scoci. Probabil ca poate fi reglata antena software astfel incat sa nu mai scada atat de mult, gen ce zice MAClean vom vedea.
problema cu semnalul exista, nu inventeaza gizmodo nimic.
eu m-am uitat acum sa vad cum tin telefonul si ating doar partea din stanga cu degetul mic. daca trebuie pe amandoua inseamna ca n-o sa am probleme.
Gizmodo nu e vorba ca inventeaza, dar in mod clar exagereaza. Se duce o campanie anti Apple, s-a incercat si cu iPadul.
Sa nu uitam ca marea majoritate a clientilor sunt multumiti.
Best as I can tell, based on the reports I’ve read, including many emails from DF readers, the problem is multivariate. It definitely seems related to signal coverage (or cell tower proximity, or something like that). I’ve received many emails (and a few tweets) from DF readers who can reproduce the problem at will in one location, but can’t in another. Not much help, though, when the problematic location is, say, your home or workplace. But I’ve also heard from a few readers with fellow iPhone 4-owning friends and colleagues, who’ve been able to test several units side-by-side. Some iPhone 4 units seem more susceptible to the problem than others — which makes me question whether this is something a software update can address. I think it’s like a combination of software and manufacturing.
e ce am gasit si eu: doar pe 3G si doar in semnal foarte prost te-ar putea afecta problema, doar daca il tii de partea stanga jos.
hai Pehash ca nu e Apple impotriva tuturor cum zici tu!!
probleme cu senalul exista,si de aceea sunt fericit de alegerea de a sari peste Iphone 4 si de aceea am laut 3gs,care e blana rau de tot cu Iso4!!
si da review e super bun mai am putin de citit:)
hai Pehash ca nu e Apple impotriva tuturor cum zici tu!!
probleme cu senalul exista,si de aceea sunt fericit de alegerea de a sari peste Iphone 4 si de aceea am laut 3gs,care e blana rau de tot cu Iso4!!
si da review e super bun mai am putin de citit:)
zau de am inteles ce ai zis.
Cat despre postul 2, vezi ca si la noi o sa fie valabile microSIM-ul atat la Vodafone cat si la Orange.