La orange exista microsim de ceva vreme, am facut abonament de net si cand a aflat ca am ipad, mi-a zis ca-mi poate da microsim (doar ca al meu nu e 3g), am vazut personal cartela,
In sfarsit Apple publica un document oficial in care isi exprima pozitia cu privire la pierderea semnalului.
Cititi si va minunati!
We have discovered the cause of this dramatic drop in bars, and it is both simple and surprising.
Upon investigation, we were stunned to find that the formula we use to calculate how many bars of signal strength to display is totally wrong. Our formula, in many instances, mistakenly displays 2 more bars than it should for a given signal strength. For example, we sometimes display 4 bars when we should be displaying as few as 2 bars. Users observing a drop of several bars when they grip their iPhone in a certain way are most likely in an area with very weak signal strength, but they don’t know it because we are erroneously displaying 4 or 5 bars. Their big drop in bars is because their high bars were never real in the first place.
Ar putea linistit sa recheme unele telefoane si sa faca “coating-ul” respectiv ca sa izoleze antena (exact ce a propus tipul de la anandtech, in review-ul ala lung).
Apropo, daca imi strang blackberry-ul 9000 in ambele palme, pierde 2 3 liniute la semnal ... asta daca dau jos carcasa din spate. Altfel, cu tot cu carcasa, abia abia daca pierde o linie ... deci indiferend de algoritm, daca chiar asa se intampla, atunci apple trebuia sa izoleze cumva antena.
Cunosc pe cineva la orange care mi-a spus ca aceste microsim-uri au alta frecventa si daca le tai nu functioneaza,acum am confirmarea ca ori m-a mintit intentionat,ori era prost informat.
A venit un prieten din franta cu iphone 4,l-am ajutat sa taie 2 sim-uri de la orange romania si ambele au mers perfect.
Surpriza a fost sa probam 2 cartele de orange romania si una de orange franta introduse pe rand,au functionat cu toate 3 fara sa fie nevoie sa conectam iphone-ul la iTunes.
Pe 3g-ul meu daca schimb sim-ul tot cu un sim orange trebuie activat din nou iphone-ul prin iTunes.
Cand ar trebui sa apara oficial si la Orange Ro iPhone 4 (nu as da 2000€ la Altex, haha)? M-am uitat la ultimele 10 pagini din thread, nu am vazut intrebarea/raspunsul asta. Banuiesc ca suntem in transa de tari din august…
Aseara am verificat pe un iphone 4 “problema” cu semnalul si cred ca apple are dreptate,liniile de la semnal nu sunt afisate corespunzator.
Am tinut telefonul in toate felurile posibile,astupate toate coturile si nu a scazut nici o linie.mentionez ca eram intr-o zona cu semnal full.
Cand e semnal full se poate sa nu scada liniile, chiar daca pierde semnal. Citeste review-ul de la Anadtech (am pus link pe pagina anterioara). Daca activezi afisarea numerica a semnalului, o sa vezi ca scade.