23 din 27
23
iPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 331 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.01.10

ai idee cat e aceasta suma ?
merci

Semnătură 

Macbook Pro 15” , 2.4 Ghz , i5
Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 332 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

http://arstechnica.com/tech-policy/news/2010/05/digging-into-atts-new-325-early-termination-fee.ars

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 333 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Is curios orange la noi la liber daca il urca peste 700 sau raman tot la 650 cat e un S acum…

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 334 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.06.09
VladTm - 13 Iulie 2010 04:26 AM

Is curios orange la noi la liber daca il urca peste 700 sau raman tot la 650 cat e un S acum…

Nu am gasit alt thread deci zic aici to whom it may concern.
M-am jucat in seara asta cu iphone 4.

Concluzia per total este ca in lipsa unui pret foarte tentant, cu siguranta trecerea de la 3gs la 4 nu-si are rostul.
Viteza pe wireless este aproape identica, pe 3g sensibil mai buna, dar nu imbucuratoare, retina display e departe de a fi spectaculos, viteza in aplicatii sensibil mai buna dar nu un salt urias. De notat ca 3gsul, poseda iOS 3.0.
Per total costul de minim 1000RON (considerand un pret maxim de 2500 roni pt un iPhone 4 16gb, si 1500 roni cat ar valora 3gsul meu) cred ca e totusi destul de nejustificat.

Inca un mic detaliu referitor la dimensiuni. Comparatia cu grosimea 3gs vs 4 mi se pare sensibila. Daca le pui pe amandoua pe o suprafata plana cu ecranul in sus, intr-adevar pare mult mai thin 4, dar facand aceeasi comparatie cu ecranul in jos se poate sesiza ca partea bombata a 3gsului nu iese mult in relief langa 4.
Adaug si ca dezamagirea mea maxima este ca ecranul imi lasa un sentiment cum ca telefonul ar fi mai putin lat

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 335 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mâine la ora româniei 20:00, conferință de presă despre iPhone 4:
http://digitaldaily.allthingsd.com/20100714/apple-to-hold-iphone-4-press-conference-friday/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 336 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Un articol interesant.

“One person with direct knowledge of the phone’s design said [...] the problems emerged in the complex interaction between specialized communications software and the antenna [...] but well-designed communications software compensates for a variety of external factors and prevents calls from dropping”

“the problems were longstanding but had been exposed by the design of the iPhone 4”

Carevasazica mai toate telefoanele cu “well-designed communications software” compenseaza “external factors”, numai ca abordarea de pana acum era sa se lupte impotriva fenomenului.
Daca prin designul telefonului se expune antena la atingere nu pot sa inteleg decat ca Apple incearca sa profite de fapt de fenomen, sa-l amplifice si sa-l controleze, ca sa castige la receptie/transmisie.
De amplificat l-au amplificat, acuma pana la partea cu controlul vor trece probabil mai multe versiuni de iOS 4.x.x. In 4.0.1 e clar ca nu e rezolvarea, e doar aspectul cu proportionalitatea barelor de semnal vs. intensitatea semnalului.
Pana vine solutia reala vor trebui aplicate diverse trucuri pentru a izola zonele problematice de pe rama metalica.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 337 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Conferința Live ACUM:

http://live.appleinsider.com/

(înainte de conferință melodia care se auzea în sală era asta: http://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4 )

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 338 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sau aici un pic mai detaliat si cu poze dar trebuie dat refresh manual.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 339 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Yay ! Free bumpers !

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 340 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Free bumpers, pentru ifoanele cumparate pana pe 30 septembrie. De unde rezulta ca se va schimba ceva la ifon 4 dupa aceea? Le da cu maclavais pe ramă?

[ Ignoră ]   [ # 341 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sau atunci iese 4.1 cu baseband update si fixeaza problema ..

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 342 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09

Cred ca vor oferi gratis si alte huse, nu numai bumpers, pentru ca spunea ca nu pot produce atatea bumpers atat de repede. In sesiunea de intrebari de dupa spunea ca au ales data de 30 sept pentru ca mai analizeaza problema pana atunci.

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 343 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Maclean - 16 Iulie 2010 05:32 PM

Yay ! Free bumpers !

Faptul că un produs afectat de un defect de proiectare/fabricație este încă ținut pe piață în forma actuală iar consecințele defectului sunt atenuate de un mic “cadou” nu mi se pare un motiv de bucurie… cel puțin așa văd eu lucrurile.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 344 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Din cate am inteles eu, nu au ce sa-i faca. Daca aveau ce, ii faceau.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 345 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Nu mă dau cunoștințele tehnice afară din casă, dar sunt convins că au ce să-i facă. Orice problemă are și o soluție, iar compania d-lui Jobs se pricepe bine la soluții “magice”. Plus că nici nu prea e nevoie multă magie, având în vedere că o simplă bucățică de scoci rezolvă problema, dacă e să dau crezare multor articole de pe net.

(În trecut, atunci când Mercedes A-Klasse s-a dovedit a fi instabil și s-a răsturnat în urma testului elanului, cei de la Mercedes nu au montat modelului câte două roți suplimentare laterale, ca la bicicletele pentru copii, ca să nu se mai răstoarne - l-au dotat cu ESP în standard…)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

23 din 27
23