1 din 2
1
problema safari 5 si attachment in yahoo mail
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Bun. Problema.
Vreau sa atasez un document. Dau attach in yahoo mail, il ataseaza, dar dupa aia fereastra de safari mi se duce in spate, nu pot nicicum sa o inchid, iar cand dau click pe ea se aude un ding.
Am dat restart, am rulat onyx si e la fel. Voi puteti atasa in safari 5 cu yahoo mail? E frustrant si o sa trec pe firefox sau chrome daca persista si nu o pot repara.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Voila si o poza

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Bun, poate modificăm cumva titlul în “Probleme Safari 5”
Vin și eu cu o cheștie:
flash (că tot e rezbel între “mere” și “cărămizi-de argilă”)
nu mai merge norc.ro
pe firefox e ok, am dezactivat click to flash în safari, alte site-uri cu flash merg… să fie altceva la mine?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Poa’ sa modifice adminul titlul, daca vrea el, dar vreau sa sara cineva in schema cu o solutie pentru mine smile
E nasol sa trec in chrome de cate ori folosesc mailul de yahoo.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
tomusel - 08 Iunie 2010 07:06 PM

Poa’ sa modifice adminul titlul, daca vrea el, dar vreau sa sara cineva in schema cu o solutie pentru mine smile
E nasol sa trec in chrome de cate ori folosesc mailul de yahoo.

vin la sibiu, tu dai o palincă eu vin cu manelele, care ți-au plăcut atât de mult, și poate te conving să treci pe gmail, n-ai să mai ai probleme cu yahuul!!!
eu de 5 ani am renunțat la yahoo și nu-mi pare rău.

dacă vrei să chat… skype este ok. gtalk…

yahoo nu este mac friendly, yeah!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Dincolo de palinca si de manele (buna idee si una si alta), trebe sa iti spun ca urasc sa imi schimb numarul de telefon si adresa de email. E prea multa lume de anuntat. Mereu sa va gasi un destept care sa imi scrie pe mailul vechi pe care nu o sa mai am timp / chef / pofta / dispozitie sa il verific zilnic.
Tulai, sper sa o rezolve. Aveam si eu ceva ce functiona: mailul de la yahoo. smile
Sunt curios daca a mai patit cineva. Teoretic ar trebui sa scot laptoapa sa vad daca si acolo e la fel. Dar mi-e lene. E si maine o zi.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nah , că io am testat broblema lu’ matale.
La mine merge.
Deci e de la dvs.

Rupe pisica! Dacă îi anunți de schimbarea adresei e problema lor dacă continuă să-ți trimită pe adresa veche…. și puțin zen: poate dacă-ți trimit tot pe adresa veche nu-s lucruri chiar așa importante… viața poate merge înainte și fără alea 2-3-4 mesaje trimise greșit…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Și eu pot atașa orice în Yahoo.
Iar pe norc.ro, merge orice mai puțin chestia cu camerele din trafic…? Nu am butonat prea mult…zic bine?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Mă omorâți, dar mă faceți să mă gândesc din ce în ce mai serios să migrez la goagăl.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
calinescu26 - 08 Iunie 2010 07:38 PM

....
Iar pe norc.ro, merge orice mai puțin chestia cu camerele din trafic…?...

e vorba de street view (cred că de fapt la asta te referi)

@tomusel: gmail merge și sub mail de la apple… și e altcumva decît intrefața aia de kkt de la iahu…
(folosesc și mailplane - mulțumită userului ovis care a donat cîteva licențe mai demult)
iar dacă utilizezi thunderbird de exemplu, nici acilea n-o să ai probleme cu contul de gmail…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.01.10
tomusel - 08 Iunie 2010 06:56 PM

Bun. Problema.
Vreau sa atasez un document. Dau attach in yahoo mail, il ataseaza, dar dupa aia fereastra de safari mi se duce in spate, nu pot nicicum sa o inchid, iar cand dau click pe ea se aude un ding.
Am dat restart, am rulat onyx si e la fel. Voi puteti atasa in safari 5 cu yahoo mail? E frustrant si o sa trec pe firefox sau chrome daca persista si nu o pot repara.

folosește Yahoo Mail Classic

Semnătură 

An Apple a day keeps the doctor away wink

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai dreptate: nu merge!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De îndată ce atașezi, Safari devine mort și albicios.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am incercat acuma, merge totul normal (cu yahoo mail; in nroc.ro, nici mie nu-mi merge la street view).

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Bun. Am mai incercat si pe alt mac si tot asa a fost. Dupa ce atasez, Safari devine albicios. Yahoo Classic nu-mi place de loc. Rezultatul a fost cel spre care m-au indemnat haris si MaC®: am trecut naibii pe gmail. Oricum, aveam eu de mult timp nemultumirile mele legate de Yahoo, care s-au acumulat, incet, picatura cu picatura, pana acum. In fine, trecand peste neplacerea (oarecare) schimbarii adresei de mail, care va fi rezolvata in timp, trebuie sa recunoastem ca este cam neplacut si cel putin penibil ca browserul sa se blocheze atunci cand atasezi un document. Si nu e orice fel de browser, e vorba de Safari 5, de la care toata lumea avea oaresce pretentii.
In fine! O sa vine si un update.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am mai incercat o data, ca sa fiu sigur ca nu eram in Classic. Merge bre. Nu stiu de ce; am instalat in Safari doar ClickToFlash si extensia BuitWith (daca are vreo importanta).

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă sunteți mai mulți cu aceiași problemă la Safarim, folosiți meniul “Safari -> Report bugs to Apple ...” și scrieți acolo în cea mai bună engleză posibilă cum puteți reproduce problema.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

1 din 2
1