Nu se mai deschid iPhoto, iTunes şi QuickTime :(
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Salut prieteni!

Nu mai ştiu ce am făcut şi nu se mai deschid iPhoto iTunes şi QuickTime Player. Am încercat să instalez din nou QuickTime şi iTunes de pe apple.com dar tot se închid.
Aveţi vreo idee cum să repar problema?
Am Snow Leopard.

Mulţumesc.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: pordenone,italia
Macuser din: 23.08.09

Ai facut ceva update sau ai instalat ceva nou?Nu inteleg fara mai multe detalii,dar o chestie asemanatoare s-s intamplat si la mine,dupa un install esuat (update iTunes) ,si am fost nevoit sa reinstalez sistemul.O luase binisor prin balarii si nu mai mergea nici o aplicatie care cerea QT,asa ca…

Semnătură 

iBook G4 1.33GHz PPC 1.25 GB DDR SDRAM

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Artistule, incearca sa stergi .plist-urile lui iTunes, iPhoto, QT (cu ele inchise); dar nu prea cred ca o sa te ajute.
Repara si permisiunile, daca n-ai facut-o deja.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@altero am încercat ce mi-ai spus dar n-a mers…
@razvan13 m-am jucat puţin cu DNS Changer Removal Tool (atenţie cum vă jucaţi cu el!) şi nu mai ştiu ce şi cum. Aş reinstala şi eu sistemul, dar nu vreau pe curat că mi-e lene să repun totul. Cum fac, pun discul de Snow Leopard şi reinstalez peste Mac OS X actual?

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Rectific: Nu era vorba de DNS Changer Removal Tool, ci de MacScan. Asta s-a întîmplat acum vreo 10 zile de asta nu-mi mai aduceam aminte exact. I-am dat un Scan aşa aiurea, l-am oprit (Stop) pentru că scana de vreo juma’ de oră şi începuse să mă plicitsească, apoi (coincidenţă sau nu, dar nu prea cred) nu s-au mai deschis cele de care spuneam.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca bagi SL si instalezi, o sa puna sistemul peste ce ai. Asa am facut eu pe air si a pastrat totul. Doar sistemul era fresh.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok. Merci.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

‹‹ Old Movies Help ?      podcasts ››