Daca da, se poate downloadui si instala iOS 4 Gold Master candidate. Moka, fara sa fi developer:
link sters de Admin
Ca idee:
- download iTunes 9.2 beta (este doar pt. Mac), gasiti mirror-uri in link
- download imaginea restore iOS 4 (alegeti device-ul vostru, nu incercati smecherii de genul versiuni de 3GS pe 3G)
- faceti in backup (optional)
- faceti restore la iPhone cu Alt + Restore, selectand imaginea downloadata
Eu l-am instalat pe un 3G si am observat urmatoarele:
- capacitatea nu mai e 7.2 GB ci 6.9 GB. Formatare diferita? Alt file system?
- limba default e romana (dupa tara “de origine” a telefonului)
- iTunes 9.2 e cool (se misca foarte rapid, scroll-ul e impresionant)
- Nu sunt extrem de impresionat de cum se misca telefonul. Probabil pentru ca inca fac setari “hard” la el (multe optiuni la mailuri, sincronizari directe cu MobileMe la contacte si alte alea) si ii dau de lucru enorm.
- Arata bine
- Dupa ce o sa termin de setat chestiile importante, ma joc cu foldere si cu alte chestii.
[ Modificat: 10 Iunie 2010 07:36 AM de Administrator ]
- Pe 3G nu se poate schimba background-ul. Asta, evident, pe langa lipsa multitasking-ului.
- Mailul este brici, are in plus atat unified inbox cat si un management mai bun al serviciilor de calendar, notes, etc pentru fiecare cont in parte.
- In sfarsit se sincronizeaza notes-urile cu MobileMe. La modul foarte impressive, am bagat un note pe telefon si a aparut in inbox-ul MBP-ului in 2
Il folosesc si eu pe un 3Gs si e f rapid. Mi se pare ceva mai rapid decat 3.1.3, asta clar. Folderele alea se misca foarte bine, iar interfata arata mult mai bine decat pe 3.x. Una peste alta, nu te poti bucura de noul ios 4 decat pe 3gs sau ipod touch 3rd gen.
cat timp nu costa bani, nu e ilegal. daca apple nu vroia ca utilizatorii sa-l instaleze, faceau niste verificari mai dure. mi se pare penibil sa scoatem link-ul doar pentru ca “nu e bine”. think different, ce naiba…
insa, ios 4 se misca de minune pe un 3gs! si arata super bine. chestii mici, detalii
scrisori pe naiba… de parca apple n-are nimic mai bun de facut decat sa ameninte o comunitate de 30 de useri dintr-o tara la mana a 2-a unde apple nici macar nu are reprezentanta oficiala (doar importator). chiar sunt singurul care mai si gandeste cand vine vorba de chestii de genul acesta?