3 din 3
3
Vrea cineva iOS 4?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

fitzos esti tu LOL
iOS 4 are dock0ul schimbat pe 3G ? e asa smecher ca al nostru ?..OSX Style cool smirk

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Da, are dock de Leo, măcar atâta… smile

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Dragos Salageanu - 11 Iunie 2010 07:54 PM
Smeag - 11 Iunie 2010 03:36 PM

Deci… ce va merge pe 3G? Adica merita update la iOS4? Ca am inteles clar ce nu merge… Nu inteleg ce e cu wallpaper-ul pt ca in imaginile de prezentare pt iOS4 de pe apple.com apare si pe 3G acelasi wallpaper ca la 3Gs si iPhone4…

Exact smile . Cu toate astea, nu ai wallpapere pe 3G smile

Este o faza de tot rahatul din partea Apple (singurul exemplu de false advertising pe care il stiu eu din partea lor), dar asta e. Ma rog, tehnic vorbind vezi wallpaper-ul ca si background in timpul apelurilor, daca te incalzeste. Pe mine nu prea…

In rest, sunt multe chestii misto la iOS4 pe 3G: merg toate functionalitatile noi din aplicatii, din care e de amintit mail-ul (unified inbox, suport pentru multiple conturi exchange, cofigurari misto a serviciilor de contacte / calendar / etc pentru fiecare cont, push-ul merge de-adevaratelea <in sfarsit>), notes-urile se sincronizeaza cu MobileMe (din nou, in sfarsit), mici improvement-uri la design in agenda, FOLDERE (!!!!) si daca ma mai gandesc un pic mai gasesc chestii.

Dude, e gratis, evident ca merita upgrade-ul la iOS 4 smile . In plus, nici nu iti freci nervii cu multitasking-ul ca fitzosii aia care au 3GS :D

Aceeasi discutie pe un forum site din afara:
http://appadvice.com/appnn/2010/06/iphone-3g-custom-backgrounds-ios-4/

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08
pămătufu’ - 11 Iunie 2010 02:22 PM

problema e ca multitasking pe ios4 e iritant rau. unu la mana, toate programele ruleaza in multitasking. sa zicem ca deschid settings sa schimb ceva si apas pe home button, programul ar trebui sa se stinga. insa nu, el ramane impreuna cu restul programelor in bara de multitasking. nu are nici o logica! dupa un timp, daca deschizi toate programele, TOATE raman in bara de jos. care e rostul? la programe gen busola, setari, mesaje si altele (sunt doar cateva exemple) multitaskingul e o aberatie iritanta. nu ai ce sa “resume” la astfel de software!

doi la mana, daca am un program de chat (imsn de exemplu) in care sunt logat, el se stinge imediat ce apelez o alta aplicatie. ala nu mai e multitasking. singurul lucru folositor e ca daca sunt intr-un joc si apas home button, cand revin continui de unde am ramas. in rest, e rahat…

Pai daca nu ma insel trebuie ca developarii sa isi modifice putin aplicatiile ca sa mearga dupa modelul de multitasking apple. In rest sun de acord cu tine ca e aiurea ca sa iti ramana setarile deschise, dar iti zic din experienta, asa se intampla peste tot, in orice sistem mobil.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.09

Pe scurt, care ar fi toate noutatile pe care le-ar aduce 4.0 pe un iPhone 3G care acum are 3.0 ?

Merita update-ul?

Semnătură 

iMac G6 procesor 2.88, ram 8gb, hdd 1tb
MacBook Air 2gb ram, 320 hdd
iPhone 3GS negru, 32gb
iTouch G3 64gb

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hmm, faza interesanta:

Dupa ce ieri toata ziua am cam inceput sa injur iOS 4 pe 3G, incercand sa-mi dau seama daca intr-adevar merge mai greoi sau daca am eu asteptari prea mari de la jucarie, azi m-am pus sa imi rearanjez aplicatiile si sa utilizez folders. Dupa ce am trecut de la vreo 6-7 home screen-uri la 3 (si un pic), am observat o imbunatatire simtitoare a vitezei de lucru. Si nu cred ca e in capul meu, mail-ul sare instant cand il ating, notes la fel, aplicatiile se deschid si se inchid foarte, foarte repede. Are sens ce zic sau e totusi in capul meu? Nu stiu cum e construit iOS 4 si cum gestioneaza memoria…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.09

@Dragos:  ce vrei sa spui cu “nu-ti freci nervii cu multitasking-ul ca fitosii cu 3GS” ?  iOS 4.0 pe 3G are multitasking? Eu intelesesem ca nu…

Semnătură 

iMac G6 procesor 2.88, ram 8gb, hdd 1tb
MacBook Air 2gb ram, 320 hdd
iPhone 3GS negru, 32gb
iTouch G3 64gb

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Star_Celestial - 12 Iunie 2010 01:37 PM

@Dragos:  ce vrei sa spui cu “nu-ti freci nervii cu multitasking-ul ca fitosii cu 3GS” ?  iOS 4.0 pe 3G are multitasking? Eu intelesesem ca nu…

Nu are multitasking. Pai, se plangeau colegii ca multitaskingul pe 3GS ii obliga sa isi schimbe obiceiurile neglijente si asta ii frustreaza, astfel incat am subliniat “avantajul” 3G-ului de a nu te stresa cu multitasking. Nu voiam sa zic nimic serios, urla invidia in mine smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.09.09

am pus ieri ios4, ma interesa cel mai mult multitasking pt skype, instant messenger-e si navigatoare. in ce ma priveste, mare dezamagire! desi programele mentionate anterior o data deschise raman in bara de multitasking, ele de fapt sunt inchise. la accesarea din bara multitask, programele se starteaza in mod obisnuit, nu poti primi apel skype, navigon nu merge in background. nu inteleg atunci care-i treaba cu acesrt feature pe care l-am asteptat de mult…

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ardel - 12 Iunie 2010 02:35 PM

am pus ieri ios4, ma interesa cel mai mult multitasking pt skype, instant messenger-e si navigatoare. in ce ma priveste, mare dezamagire! desi programele mentionate anterior o data deschise raman in bara de multitasking, ele de fapt sunt inchise. la accesarea din bara multitask, programele se starteaza in mod obisnuit, nu poti primi apel skype, navigon nu merge in background. nu inteleg atunci care-i treaba cu acesrt feature pe care l-am asteptat de mult…

Skype-ul pe care il ai tu nu foloseste VoIP API-ul din iOS 4. O sa se update-uie dupa lansarea oficiala, vezi atunci cum merge. Si daca merge…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Smeag - 11 Iunie 2010 03:36 PM

Deci… ce va merge pe 3G? Adica merita update la iOS4? Ca am inteles clar ce nu merge… Nu inteleg ce e cu wallpaper-ul pt ca in imaginile de prezentare pt iOS4 de pe apple.com apare si pe 3G acelasi wallpaper ca la 3Gs si iPhone4…

Hehe, au update-uit imaginile de pe site, sa dreaga busuiocul smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member
Din: beclean
Macuser din: 29.01.09

cand o sa apara oficial ios4? este sau o sa fie ceva varianta jailbreak eu am telefonu blocat, in august i-mi expira contractu cu orange franta sper sa mi-l deblocheze atunci

Semnătură 

imac 27”
powerbook g4 15” 1.5 ghz
iphone 5 16 gb
iphone 4s 16 gb
iphone 3gs 32 gb
ipod touch 8 gb
ipad 16 gb wifi

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Măr
Macuser din: 09.06.10

Pe 21 apare. Da, deja exista metoda de jb. Eu nu fol. asa ca nu iti pot da mai multe info.

Semnătură 

Stay hungry. Stay foolish.

3 din 3
3

‹‹ deblocare iphone 3g      defectiune iphone ››