Softuri de editare video shi grafica la Antena 3..?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

In primul rand sal’tare la toata lumea.A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici.
  Fiind un site de utilizatori Apple shi mai ales aici ..o sectiune Audio/Foto/Video…cred ca topicul se regaseshte foarte bine. De ce spun asta? V-atzi uitat sau va uitatzi fratzilor pe Antena 3? Pt mine promo-urile shi genericele de emisiuni sunt SUPER TARI. Miroase a Mac de la un km..cel putzin Motion..se pare ca s-au indragostit oamenii. Dar…nu e numai Motion sau LiveType..cu sigurantza mai sunt shi altele.. Acum intrebarea mea e CARE SUNT FRATE?..LE SHTIE CAREVA?..MACAR UNUL…TARE SUNT CURIOS…a..shi sa nu zicetzi Final Cut Pro..smile)...
  10x..Ashtept..smile

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

ca o paranteza dar tot pe acolo… le au de luni bune, au avut si la “obositor” ibook-uri dar au scapat de ele, probabil ca prezentatorii nu stiau cu ce se mananca merele…
despre asta nu stiu daca a mai fost un topic dar siguur sa vorbit… oricum, cred ca cei care fac munca serioasa si nu citit de pe prompter unde nu ai nevoie de mac, aia din spate inca folosesc macul… eu am impresia ca a mai ramas ceva la antena 1…la meteo, au un display mare, banuiesc ca e ceva apple la mijloc…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uite-aici: http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t65265-100.html

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Merci Dacule..am aflat o gramada de lucruri despre Antena 3…dar despre editare… doar un soft de prelucrare a shtirilor direct de catre redactori..shi ..cam atat.
  Ma intereseaza daca shtie cineva in ce programe sunt facut in special genericele de emisiuni…? Sunt belea frate.
  Incearca shi B1…sa introduca tehnologia Apple….tot Motion saracul..dar mare lucru nu le prea iese..in afara de a pune cateva imagini in template-urile softului…nu realizeaza mai nimic..
  Asha ca ashtept in continuare pe careva care sa shtie mai multe de spre Softurile de editare shi grafica de la Antena 3.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Părerea mea e că pe lângă software, ceea ce contează în (cea mai) mare măsură la crearea acelor promo-uri este priceperea şi talentul oamenilor. Mai degrabă întreabă întâi cine sunt cei care le-au făcut, şi după aia întreabă-i pe ei cu ce au lucrat smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Pi ma gandeam ca printre cei care scriu pe forumul asta s-o nimeri shi vreunul care macar are sau a avut tangentza cu Antena 3.
  Dar se pare ca nu…deocamdata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

am avut eu… am dat un interviu si proba de lucru cu niste reclame la scarbosheniile alea de telenovele de la antena 1 din pacate… insa nu am vazut ce echipamente de editare video au.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Newbieule…la Antena sunt in principiu DualG5-uri si Quad-uri. Exista un Automation Sistem numit Fork cu Servere Video ... (Culmea ...nu?)...Intel. Ideea e ca departamentul Promo…e separat. Dar tot MACe au. Nu stiu ce iti place tie la promu-uri…dar sunt cam varza…adik nu au o unitate stilistica de pachet grafic. Ca sa nu mai zic ... sunt inspirate/copiate din diverse locuri. De exemplu promo-ul general de stiri ... e “inspirat” din filmul lui Spielberg…Minority Report. Nu prea se potriveste…dar asta e! Eu cred ca au folosit si ceva aplicatii 3D. Maya/Max…
E drept…Motion e o aplicatie compositing f buna si cu integrare totala in suita Studio. Sa nu mai vorbim de particule si animatie procedurala. (Care la Adobe After Effects lipseste cu desavarsire)

Sper ca ti-am satisfacut partial curiozitatea.

‹‹ videoclipuri gratuite?      formate video ››