1 din 3
1
intilnire - joi, 31 august
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ei?
cam pe unde să ne (mai) întâlnim?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu sunteti satui de bucurestiul ala imputit, de praf si mitocani?! in iasi exista cateva locuri interesante. fiind vacanta, carciumile sunt destul de libere….
ar fi aproape si de domnu’ administrator Tudor….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Praf si mitocani sunt si la Iasi cu siguranta…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 28 August 2006 10:52 PM

Praf si mitocani sunt si la Iasi cu siguranta…

Absolut adevarat! Sunt peste tot….in tot si-n toate! Dar poate vreti sa-i schimbati..sa vedeti cum arata altii… Pe mine ma amuza mitocanul moldovean….cel din regat ma inspaimanta (sunt brailean la origine si am trait 23 ani cu ei) ....

oricum, e o sugestie….  sunt multe de vazut pe aici… nu sunteti satui de spatiul virtual?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Man.. o fi vacanta, dar lumea se mai duce si la serviciu :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 28 August 2006 11:41 PM

Man.. o fi vacanta, dar lumea se mai duce si la serviciu :D

la asta m-am gandit si eu grin vorba aia, daca nu vine muntele la mahomed, vine mahomed la munte

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
alexei ciprian - 28 August 2006 10:49 PM

nu sunteti satui de bucurestiul ala imputit, de praf si mitocani?! in iasi exista cateva locuri interesante. fiind vacanta, carciumile sunt destul de libere….
ar fi aproape si de domnu’ administrator Tudor….

Păi ce-ar fi să facem un Macuser meeting al utilizatorilor de Mac din Moldova şi Bucovina? Suntem doi, daca vine şi O_Mores, trei… şi poate mai răsare vreo-unul de undeva, dacă nu cumva ăştia suntem toţi smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

Never thought of an iChat live-broadcast between Moldova/Transilvania and Bucuresti? smile

Parerea mea.

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bere prin iChat? Funcţionează? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mai ar merge… doar ca eu cred ca vom merge tot la salamandra daca vrem un proiector pe ici pe colo…
mie unul mi-a placut city grill, era mai stilat, si aveam si net smile

si deci, unde ramanem, Salamandra?..asta pt cei din capitala…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dacă aş fi în Bucureşti, aş avea şi internet cu mine, pe telefonul Zapp. Nu e super viteza, doar 153 kbps (15-16 kB/s), dar acum e nelimitat şi poate fi făcut shared pentru toată lumea. Poate mai e cineva cu Zapp.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
szhoul - 29 August 2006 04:24 AM

mai ar merge… doar ca eu cred ca vom merge tot la salamandra daca vrem un proiector pe ici pe colo…
mie unul mi-a placut city grill, era mai stilat, si aveam si net smile

si deci, unde ramanem, Salamandra?..asta pt cei din capitala…

Putem sa venim la Salamandra cu muzica noastra si sa-i rugam sa ne scuteasca cu manelele. O seara pe luna cred ca nu s-ar ofusca clientii lor prea mult. Si nici salamandristii sefi p-acolo. Pana una-alta, facem ceva vanzare, avem vechime (notati folosirea termenului “avem”. Deja ma cred parte a comunitatii desi n-am fost la Salamandra decat o data grin) iar nesimtitilor alora de la City Grill le-am lasat o caruta de bani (dupa un calcul personal, mental si sumar) si tot si-au permis sa ne spuna ca le “stricam peretele”. Ce le-as mai fi trantit eu niste substante biodegradabile pe perete… Sorry, mi-am adus aminte si m-am enervat.
Anyway, eu zic ca tot Slamandra. Am tradat-o o data si ne-ntoarcem spasiti. Tre’ sa ne ierte tongue wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ce tema va avea aceasta intalnire ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

spritul de vara, mac intel si altele…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

pai…poate venim wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
Tudor - 29 August 2006 01:01 AM

Păi ce-ar fi să facem un Macuser meeting al utilizatorilor de Mac din Moldova şi Bucovina? Suntem doi, daca vine şi O_Mores, trei… şi poate mai răsare vreo-unul de undeva, dacă nu cumva ăştia suntem toţi smile

Unul a mai rasarit, sunt din Barlad, mi-ar fi usor sa vin pana in Iasi, dar nu joia asta.
Oricum, intru la numaratoare de-acum…

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

1 din 3
1