nu sunteti satui de bucurestiul ala imputit, de praf si mitocani?! in iasi exista cateva locuri interesante. fiind vacanta, carciumile sunt destul de libere….
ar fi aproape si de domnu’ administrator Tudor….
Absolut adevarat! Sunt peste tot….in tot si-n toate! Dar poate vreti sa-i schimbati..sa vedeti cum arata altii… Pe mine ma amuza mitocanul moldovean….cel din regat ma inspaimanta (sunt brailean la origine si am trait 23 ani cu ei) ....
oricum, e o sugestie…. sunt multe de vazut pe aici… nu sunteti satui de spatiul virtual?
nu sunteti satui de bucurestiul ala imputit, de praf si mitocani?! in iasi exista cateva locuri interesante. fiind vacanta, carciumile sunt destul de libere….
ar fi aproape si de domnu’ administrator Tudor….
Păi ce-ar fi să facem un Macuser meeting al utilizatorilor de Mac din Moldova şi Bucovina? Suntem doi, daca vine şi O_Mores, trei… şi poate mai răsare vreo-unul de undeva, dacă nu cumva ăştia suntem toţi
mai ar merge… doar ca eu cred ca vom merge tot la salamandra daca vrem un proiector pe ici pe colo…
mie unul mi-a placut city grill, era mai stilat, si aveam si net
si deci, unde ramanem, Salamandra?..asta pt cei din capitala…
Dacă aş fi în Bucureşti, aş avea şi internet cu mine, pe telefonul Zapp. Nu e super viteza, doar 153 kbps (15-16 kB/s), dar acum e nelimitat şi poate fi făcut shared pentru toată lumea. Poate mai e cineva cu Zapp.
mai ar merge… doar ca eu cred ca vom merge tot la salamandra daca vrem un proiector pe ici pe colo…
mie unul mi-a placut city grill, era mai stilat, si aveam si net
si deci, unde ramanem, Salamandra?..asta pt cei din capitala…
Putem sa venim la Salamandra cu muzica noastra si sa-i rugam sa ne scuteasca cu manelele. O seara pe luna cred ca nu s-ar ofusca clientii lor prea mult. Si nici salamandristii sefi p-acolo. Pana una-alta, facem ceva vanzare, avem vechime (notati folosirea termenului “avem”. Deja ma cred parte a comunitatii desi n-am fost la Salamandra decat o data ) iar nesimtitilor alora de la City Grill le-am lasat o caruta de bani (dupa un calcul personal, mental si sumar) si tot si-au permis sa ne spuna ca le “stricam peretele”. Ce le-as mai fi trantit eu niste substante biodegradabile pe perete… Sorry, mi-am adus aminte si m-am enervat.
Anyway, eu zic ca tot Slamandra. Am tradat-o o data si ne-ntoarcem spasiti. Tre’ sa ne ierte
Păi ce-ar fi să facem un Macuser meeting al utilizatorilor de Mac din Moldova şi Bucovina? Suntem doi, daca vine şi O_Mores, trei… şi poate mai răsare vreo-unul de undeva, dacă nu cumva ăştia suntem toţi
Unul a mai rasarit, sunt din Barlad, mi-ar fi usor sa vin pana in Iasi, dar nu joia asta.
Oricum, intru la numaratoare de-acum…