nu e chiar atat de tare, arata ceea ce gandesc unii despre noi, pe cand altii nici nu stiu unde suntem, sau numesc capitala budăpesta…
este cam prost crescut adminul ala, putea da o replica mai reala… si ei fac asta, poate nu pe fata…
Partea trista este ca are si dreptate. Putea totusi sa ofere o lista mai ampla.
Cineva din State imi cerea cd-uri cu soft de mac prin posta, ca la ei sunt monitorizate transferurile de inaltele autoritati. Deci.. chiar nu e de gluma pe afara cu chestiile astea. Cum sa nu se fure frate.. cand eu ma chinui sa cumpar de pe ITMS niste muzica care nu prea se gaseste pe DC+ sau la Diverta si nu reusesc.. automat imi indrept cautarile catre DC.
Omu a spus ca la ei nu se discuta despre asa ceva, probabil pentru ca au camere video peste tot, traficul pe net le este monitorizat, telefoanele ascultate etc. Cred ca se cam oftica pe faza asta si remarca la adresa Rusiei si a Romaniei era una oarecum de invidie. Lol!
‘har ‘har piratilor . Monitorizare ? Nu prea cred ca sta nimeni sa verifice un transfer de pe un ftp. Iar daca folosesti scp ( man scp ) numai NSA te paote lua la intrebari .
mai simplu e sftp din linia de comanda la orice mac (ftp prin ssh, sesiunea este criptata).
Pt mod grafic: MacSFTP pt classic sau MacSFTPOSX (http://www.stanford.edu/services/ess/mac/macsftposx.html) care stie si de ssh2.
chiar daca reuseste cineva prin absurd sa intercepteze ceva… o sa imbatraneasca decriptand. pt win este winscp (stie si sftp).