România, ţara piraţilor :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Căutând ceva pe Google, am ajuns pe o pagină a forumului de la Applefritter.com, unde cineva cerea nu ştiu ce soft. Iată răspunsul adminului… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Ii putem oferi o invitatie?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Ce tare e…macar nu suntem pe primul loc. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

nu e chiar atat de tare, arata ceea ce gandesc unii despre noi, pe cand altii nici nu stiu unde suntem, sau numesc capitala budăpesta…
este cam prost crescut adminul ala, putea da o replica mai reala… si ei fac asta, poate nu pe fata…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Partea trista este ca are si dreptate. Putea totusi sa ofere o lista mai ampla.

Cineva din State imi cerea cd-uri cu soft de mac prin posta, ca la ei sunt monitorizate transferurile de inaltele autoritati. Deci.. chiar nu e de gluma pe afara cu chestiile astea. Cum sa nu se fure frate.. cand eu ma chinui sa cumpar de pe ITMS niste muzica care nu prea se gaseste pe DC+ sau la Diverta si nu reusesc.. automat imi indrept cautarile catre DC.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Omu a spus ca la ei nu se discuta despre asa ceva, probabil pentru ca au camere video peste tot, traficul pe net le este monitorizat, telefoanele ascultate etc. Cred ca se cam oftica pe faza asta si remarca la adresa Rusiei si a Romaniei era una oarecum de invidie. Lol!

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

voi chiar credeti ca “numai la ei” este monitorizat traficul pe net?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

‘har ‘har piratilor smile. Monitorizare ? Nu prea cred ca sta nimeni sa verifice un transfer de pe un ftp. Iar daca folosesti scp ( man scp ) numai NSA te paote lua la intrebari raspberry.

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

mai simplu e sftp din linia de comanda la orice mac (ftp prin ssh, sesiunea este criptata).
Pt mod grafic: MacSFTP pt classic sau MacSFTPOSX (http://www.stanford.edu/services/ess/mac/macsftposx.html) care stie si de ssh2.
chiar daca reuseste cineva prin absurd sa intercepteze ceva… o sa imbatraneasca decriptand. pt win este winscp (stie si sftp).

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

e de ajuns sa schimbi numele fisierului sau sa-l scri invers si nu mai ai treaba LOL

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
STef… - 29 August 2006 02:53 PM

e de ajuns sa schimbi numele fisierului sau sa-l scri invers si nu mai ai treaba LOL

si ca sa nu stai sa scrii invers, este un widget care face asta…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... deci ii dam dreptate
grin

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
szhoul - 29 August 2006 02:57 PM
STef… - 29 August 2006 02:53 PM

si ca sa nu stai sa scrii invers, este un widget care face asta…

Interesant widget.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Trebuia să zică şi Suedia alături de România: (remember this? http://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_Party)

Apropos de Budapesta… mă întreb cum se simt ungurii când spune cineva că Budapesta ar fi capitala României smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

verzi?