maine se da drumul la precomenzi in UK si sunt chitit sa upgradez de la G2. ezit insa sa avansez 450 lire fara o confirmare de unlock pe OS 4, asa ca sunt curios cati dintre vor face “upgrade”...
[ Modificat: 14 Iunie 2010 04:54 PM de Administrator ]
Inca nu m-am hotarat..sunt destul de multumit de 3GS
hmm..dar HD video..retina display…design atragator…A4 chip…
am votat “vreau doar sa vad rezultatele”
nu ma tenteaza noul iphone. Astept totusi sa vedem cum va arata nou ipod touch Unul din asta m-ar tenta mai degraba decat sa imi fac upgrade de la 3G-ul meu.
Fac upgrade de la 3GS. As face orice sa ma tina si pe mine bateria macar 1 zi juma.Am luat un 3gs nou nout si deabea ma tine 12 ore.O ora jocuri ,o ora surf in 3g ,vreo 2 ore de muzica si jumatete de ora de vorbit la telefon ,si a murit.Credeti ca ar trebui sa merg cu el inapoi?Speram ca upgrade-ul la IOS 4 sa rezolve problema asta,dar ma indoiesc.3G-ul ma tinea cam dublu bateria.
papas: pe mine mă ține bateria la 3GS și 4+ zile - ori ai multe chestii aiurea rulând în background, ori jocurile alea sunt FOARTE mâncătoare de baterie, ori ai bateria dusă.
Pe mine ma tine 24 de ore fara nici o aplicatie pe el,doar standard.nu bluetooth sau wireles si alte minuni.Am un prieten care are un 3G tavalit vechi de 18 luni ,practic folosim in acelasi timp aceleasi aplicatii ,diferenta bineinteles ca e la mine,adica f f proasta bateria.Ma cam roade treaba asta.
Eu voi face upgrade de la 3G dar nu stiu cand si in ce conditii. O sa fie neaparat deblocat din fabrica dar italienii nu o sa vanda in primele 1-2 luni decat cu abonament iar orange in Romania la fel. Cred ca o sa merg pe mana Orange Romania deoarece acum sunt obligati sa deblocheze orice terminal cumparat la pretul intreg fara alte servicii de comunicatii si e mai comod sa iau de aici.
Realist, in septembrie cred ca voi reusi sa obtin iPhone-ul pe care mi-l doresc.
ala care a fost vandut pana in iunie 2008 (8 si 16 GB) spre deosebire de cel care a fost vandut pana in Septembrie 2007 (4GB si 8GB)
le unesc daca n-are sens ce zic.
[ Modificat: 14 Iunie 2010 05:11 PM de Administrator ]
ala care a fost vandut pana in iunie 2008 (8 si 16 GB) spre deosebire de cel care a fost vandut pana in Septembrie 2008 (4GB si 8GB)
le unesc daca n-are sens ce zic.
uneste-le, ca e acelasi iphone. Singura diferenta e memoria. E aceeasi generatie. Iphone-ul care va iesi peste 10 zile, este numarul 4. Dupa polul tau, se intelege ca ar fi numarul 5