Am un prieten la orange care mi-a spus anumite lucruri ciudate,nu prea imi vine sa cred.
Au primit microsim-uri pentru ca trebuie sa apara ipad-ul si la noi dar m-a sfatuit sa nu cumpar iphone 4 din franta deoarece pana nu apare oficial la noi nu se poate activa iphone-ul pe reteaua orange romania iar daca voi decupa numarul meu nu va functiona pentru ca microsim-ul are alta frecventa.
Momentan sunt putin in ceata,mi-e frica sa nu cumpar un iPhone 4 din franta si sa ma trezesc ca trebuie sa astept pana la 1 septembrie ca sa il pot folosi pe reteaua orange romania.
Hehe, o sa ai primul iPod touch cu retina display din lume :D
De ce la Apple UK pe site e atat de scump si inca nu e subventionat de Orange/O2/Vodafone? Am observat la companiile astea pe site doar optiune de notificare cand apare la ei. Macar daca dai 500gbp e deblocat?
iPhone 4 azi in UK, la pretul de 30 mil, contract free.
Asta ce ins. pentru Ro ? Un pret de , sa zicem maxim 35 mil ?
Eu zic ca-i bine, la fel ca si in cazul 3GS-ului.
Ma tot gandesc cum e mai bine, sa-l comand din UK, Italia sau sa vedem cum apare si la noi ?
Legat de ceea ce s-a zis mai sus, iPhone 4, azi daca ajunge in reteaua Orange, functioneaza
sper doar sa nu fie acelasi rahat cu garantia. daca trebuie sa ma duc in anglia pentru garantie, e nasol… 600 euro imi convine pentru un iphone nou deblocat!