Guvernul Teoretic Macuser - care scoate teoretic țara din criză și toată lumea e teoretic fericită.
Nu mă interesează cine iese prim ministru, pe mine mă puneți la ceva transporturi-infrastructură și vă promit că o să cheltuiesc de 5 ori mai mult pentru fiecare kilometru de orice iar la sfârșitul mandatului nu va fi terminat niciun kilometru de orice !
După aia… puteți să mai micșorați pensiile incă odată nu mă supăr.
A… și bine înțeles că o să dotăm tot guvernul cu Mac-uri pe care le importăm printr-o firmă pe care mă duc acu’ să o fac ... 10-15 miutze pt un iMac de 20” și 2-3 pentru un iPad (le dăm la șoferi) sunt prețuri corecte pentru criza asta… ne băgăm ?
Daca mai ai nevoie de un asociat, ma bag si eu. Si nu oricum, vin si eu cu capital intelectual: noi metode de a arunca cu praf in ochi fraierilor care ne pompeaza bani
Mă ştiţi că-s din Opoziţie. Dar eu NU sînt de acord cu denumirea “Lista ruşinii”. Mîine ne putem trezi noi în ea. Apoi, orice părere contrară poate ajunge acolo! Vă mai gîndiţi puţin? Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face!
Iar în ceea ce priveşte confiscarea averilor… Atenţie! După ce se termină şi banii ăia (nu mulţi la nivel de ţară) nu ne mai rămîne decît să aducem de acasă frînghia şi săpunul. De relansare nu vorbeşte nimeni? De investiţii sănătoase? DE stimularea concurenţei? De sprijinirea producţiei agricole? De aducerea la lumină a economiei negre? Nu cu glonţul, domnule, cu ăla au făcut linişte alţii. Ţin să vă reamintesc că NU EXISTĂ prosperitate şi pace cu gloanţe. Ci cu înţelepciune. Doar cu înţelepciune şi inventivitate!
De relansare nu vorbeşte nimeni? De investiţii sănătoase? DE stimularea concurenţei? De sprijinirea producţiei agricole? De aducerea la lumină a economiei negre? [...] cu înţelepciune. Doar cu înţelepciune şi inventivitate!
Neah…Asta fac cei care sunt în capitalism și în democrație. Acolo unde chiar contează părerea majorității și unde votul chiar are putere. La noi? E un pic mai bine ca acum 20 de ani. Doar atât.
un lucru e cert: cu un guvern in forma actuala nu poti rezolva probleme, nu poti imbunatati lucrurile! trebuie dati jos TOTI, astfel incat cladirea sa fie goala (la propriu) si trebuie ales cineva care nu are nimic de-a face cu politica, dar care ale scoala vietii si vointa! asta e un vis de-al meu, insa altfel nu scapi. scapi de dracu si dai de ma-sa’ si tot asa… si degeaba moare generatia comunista ca astia s-au inmultit. iar copiii lor au vazut “cum se face” astfel incat vor pastra traditia de mult timp inainte!