2 din 3
2
Ei sunt Noi
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da’ ai vazut ce sediu au?  big surprise

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
psergiu - 17 Iunie 2010 06:42 AM

Guvernul Teoretic Macuser - care scoate teoretic țara din criză și toată lumea e teoretic fericită. grin

Nu mă interesează cine iese prim ministru, pe mine mă puneți la ceva transporturi-infrastructură și vă promit că o să cheltuiesc de 5 ori mai mult pentru fiecare kilometru de orice iar la sfârșitul mandatului nu va fi terminat niciun kilometru de orice !

După aia… puteți să mai micșorați pensiile incă odată nu mă supăr.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

A… și bine înțeles că o să dotăm tot guvernul cu Mac-uri pe care le importăm printr-o firmă pe care mă duc acu’ să o fac ... 10-15 miutze pt un iMac de 20” și 2-3 pentru un iPad (le dăm la șoferi) sunt prețuri corecte pentru criza asta… ne băgăm ?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Daca mai ai nevoie de un asociat, ma bag si eu. Si nu oricum, vin si eu cu capital intelectual: noi metode de a arunca cu praf in ochi fraierilor care ne pompeaza bani grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

nu că nu vă propun pentru o funcție ministerială, dar vă aleg ca “ținte - piept nr.6”!!!

7.62

pour le connoisseur!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

dau un suc daca imi gasiti si mie loc in guvern:))

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe tine te punem la Educatie!  raspberry

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Guvernul ca guvernul - da’ Președintele ? grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Care președinte, ăsta sau ăsta?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

PS Bine v-am (re)găsit.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bine (că) ai venit. smile

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

După cum pare,s-a facut dreptate dar numai pe jumatate tipic pentru RO.Vedem ce se intimpla pe parcurs pina in iarna,,,,brrrrr

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mă ştiţi că-s din Opoziţie. Dar eu NU sînt de acord cu denumirea “Lista ruşinii”. Mîine ne putem trezi noi în ea. Apoi, orice părere contrară poate ajunge acolo! Vă mai gîndiţi puţin? Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face!
Iar în ceea ce priveşte confiscarea averilor… Atenţie! După ce se termină şi banii ăia (nu mulţi la nivel de ţară) nu ne mai rămîne decît să aducem de acasă frînghia şi săpunul. De relansare nu vorbeşte nimeni? De investiţii sănătoase? DE stimularea concurenţei? De sprijinirea producţiei agricole? De aducerea la lumină a economiei negre? Nu cu glonţul, domnule, cu ăla au făcut linişte alţii. Ţin să vă reamintesc că NU EXISTĂ prosperitate şi pace cu gloanţe. Ci cu înţelepciune. Doar cu înţelepciune şi inventivitate!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
iaru - 25 Iunie 2010 01:12 PM

De relansare nu vorbeşte nimeni? De investiţii sănătoase? DE stimularea concurenţei? De sprijinirea producţiei agricole? De aducerea la lumină a economiei negre? [...] cu înţelepciune. Doar cu înţelepciune şi inventivitate!

Neah…Asta fac cei care sunt în capitalism și în democrație. Acolo unde chiar contează părerea majorității și unde votul chiar are putere. La noi? E un pic mai bine ca acum 20 de ani. Doar atât.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

un lucru e cert: cu un guvern in forma actuala nu poti rezolva probleme, nu poti imbunatati lucrurile! trebuie dati jos TOTI, astfel incat cladirea sa fie goala (la propriu) si trebuie ales cineva care nu are nimic de-a face cu politica, dar care ale scoala vietii si vointa! asta e un vis de-al meu, insa altfel nu scapi. scapi de dracu si dai de ma-sa’ si tot asa… si degeaba moare generatia comunista ca astia s-au inmultit. iar copiii lor au vazut “cum se face” astfel incat vor pastra traditia de mult timp inainte!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

2 din 3
2

‹‹ Diverse      digi mobile ››