1 din 2
1
Sponsorizare WWDC 2011
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Ma gandeam sa merg anul viitor la WWDC dar problema nu ar fi atat avionul+cazarea, cat costul intrarii la distanta mica de Steve. As dori sa imi spuneti daca stiti pe cineva care ar putea sa ma sponsorizeze. In principiu doar biletul la prezentare m-ar interesa sa fie sponsorizat:)

Am pus aici topicul intrucat WWDC = iPhone nou in fiecare an, deci aici cred ca se incadreaza.

Sorin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stiu si eu? Poate vreo publicatie de specialitate, daca ar fi vreuna la noi. Sau iStyle/Noumax/Apcom… slabe sanse.

Sau, daca am avea noi bani, te-am sponsoriza noi sa ne transmiti live din sala! Insa nu cumva sa-l asculti pe Steve daca cere sa ii lasati banda WiFi… smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Buna ideea cu iStyle, Noumax, trebuie sa incerc.

Normal ca nu as inchide conexiunea cand ar zice Steve. Oricum mi s-a parut absurd la faza respectiva. Cand mergi in public le zici celorlalti sa isi stinga Wi-Fi-ul sa poti sa te dai tu? A cam exagerat…

Revenind la subiect, mai astept idei si sugestii:)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din punctul meu de vedere, n-a exagerat (din ce s-a vazut pe film - am auzit ca ar fi fost mai rău in realitate): vroiam sa vad cum merge ifonu.
Ar fi trebuie insa sa anticipeze aglomeratia si sa-si traga un canal numai pentru el.

Scuze de off, si succes!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
altero - 16 Iunie 2010 02:00 PM

Din punctul meu de vedere, n-a exagerat (din ce s-a vazut pe film - am auzit ca ar fi fost mai rău in realitate): vroiam sa vad cum merge ifonu.
Ar fi trebuie insa sa anticipeze aglomeratia si sa-si traga un canal numai pentru el.

Scuze de off, si succes!

Problema era cu WiFi hotspots, nu cu accesul in sine. Cand ai multe sute de retele in acelasi loc, exista mari sanse sa se bruieze reciproc si sa nu te mai poti conecta la reteaua ta, oricat de dedicata ar fi ea.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nenea sorinc03 - și eu mă gândeam zilele trecute la așa ceva - să punem mână de la mână pe forum să trimitem pe cineva acolo.

Acuma ... o dona lumea bani pentru asta ? N-or ieși românisme gen “da’ de ce să nu merg eu ?” sau “eu dau, dar să meargă X că e din gașca mea” ...

Hai să calculăm în thread-ul ăsta de câți bani ar fi nevoie ca cineva să ajungă în sală la Kenote-le WWDC2011 și să poată face live-blogging de acolo în românește.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

si e cam nasol sa mergi singur….

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
psergiu - 16 Iunie 2010 03:09 PM

Nenea sorinc03 - și eu mă gândeam zilele trecute la așa ceva - să punem mână de la mână pe forum să trimitem pe cineva acolo.

Acuma ... o dona lumea bani pentru asta ? N-or ieși românisme gen “da’ de ce să nu merg eu ?” sau “eu dau, dar să meargă X că e din gașca mea” ...

Hai să calculăm în thread-ul ăsta de câți bani ar fi nevoie ca cineva să ajungă în sală la Kenote-le WWDC2011 și să poată face live-blogging de acolo în românește.

$1500 WWDC
$500 cazare pe 5-6 nopti
$800 avion
$500 bani de buzunar
$150 inchiriat masina
$130 viza, daca nu exista deja

Eu as fi dispus sa-mi asum toate cheltuielile in afara de biletul la WWDC. Evident, as pune si pentru WWDC bani, dar nu toti. $200-$300 sa zic. Desigur, nu vreau sa spun ca as fi omul cel mai potrivit pentru aceasta aventura, dar mi-ar placea sa vad evenimentul Live.

@hamilton: de ce sa fie nasol sa mergi singur? E doar pentru cateva zile oricum, si cel care ar merge ar face tot forumul fericit.

Ar trebui vazut cati oameni sunt activi pe forum si sa se imparta suma necesara la cati doresc sa doneze + o parte terta (o firma, un ziar…)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ar fi o idee buna,si 100 persoane daca ar pune cate 15$ s-ar strange 1500$.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.09

Daca tot vrei sa ajungi pe acolo, nu ar fi mai ok sa stai cateva zile-saptamani in plus sa apuci sa pui mana si pe iphone? Nu de alta dar cred ca ar fi mai multi donatori in cazul in care le-ai rasplatii donatia facilitand cumpararea noilor modele, astfel nu cred ca il deranjeaza pe langa pretul iPhoneului sa-ti mai dea si tie ceva pentru deranj si pentru WWDC. Parerea mea…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

E buna ideea ta, BadBully, doar ca iPhone-urile in SUA nu sunt deblocate si nici nu se vand fara abonament. Cel putin anul acesta. Speram ca se schimba acest lucru anul viitor.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
sorinc03 - 16 Iunie 2010 04:35 PM

E buna ideea ta, BadBully, doar ca iPhone-urile in SUA nu sunt deblocate si nici nu se vand fara abonament. Cel putin anul acesta. Speram ca se schimba acest lucru anul viitor.

Ciudat, stiam ca asa au facut si anul trecut la inceput, dupa care au pus si fara abonament, pe undeva pe la 599 699 $ parca.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Eu stiu ca pretul de $599-$699 e pentru cine nu-i eligibil de upgrade.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Asteptam si vedem anul acesta ce vor hotara.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Deocamdata doar in Canada, UK si Franta se va vinde neverlocked. Nu cred ca le este greu sa treaca granitza sa ia unu. Eu optez pt cel din Anglia…costa 500£ = 600€ = 25 mil. Va fi la vanzare de pe 2 iulie.
Probabil ca acelasi a fost scenariu si datiile anterioare….luate din Canada adik. Sau luate din state cu prepay…cazul meu…un 2G luat cum a aparut.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu sunt dispuns sa contribui la un astfel de fond cu conditia sa fie specificat foarte clar ce se cere de la “Reprezentantul Oficial Macuser.ro”. Exemplu: live text + fotos (stil engadget) in timpul prezentarii, hands-on cu iPhone 5 dupa keynote, eventual un video exclusiv pentru macuser cu deplasarea, sa poarte un tricou cu Macuser.ro pe timpul primei zile a conferintei.

15$ * 100 de persoane mi se pare usor de atins.

1 din 2
1