sorinc03 - 16 Iunie 2010 03:46 PM
psergiu - 16 Iunie 2010 03:09 PM
Nenea sorinc03 - și eu mă gândeam zilele trecute la așa ceva - să punem mână de la mână pe forum să trimitem pe cineva acolo.
Acuma ... o dona lumea bani pentru asta ? N-or ieși românisme gen “da’ de ce să nu merg eu ?” sau “eu dau, dar să meargă X că e din gașca mea” ...
Hai să calculăm în thread-ul ăsta de câți bani ar fi nevoie ca cineva să ajungă în sală la Kenote-le WWDC2011 și să poată face live-blogging de acolo în românește.
$1500 WWDC
$500 cazare pe 5-6 nopti
$800 avion
$500 bani de buzunar
$150 inchiriat masina
$130 viza, daca nu exista deja
Eu as fi dispus sa-mi asum toate cheltuielile in afara de biletul la WWDC. Evident, as pune si pentru WWDC bani, dar nu toti. $200-$300 sa zic. Desigur, nu vreau sa spun ca as fi omul cel mai potrivit pentru aceasta aventura, dar mi-ar placea sa vad evenimentul Live.
@hamilton: de ce sa fie nasol sa mergi singur? E doar pentru cateva zile oricum, si cel care ar merge ar face tot forumul fericit.
Ar trebui vazut cati oameni sunt activi pe forum si sa se imparta suma necesara la cati doresc sa doneze + o parte terta (o firma, un ziar…)
La inchiriatul masini mai pune si asigurarea cel putin 16 $ / zi si un GPS cel putin 10 $/zi . Donez si eu 15 $ pntru asta