2 din 2
2
Sponsorizare WWDC 2011
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

N-o sa fie 100 de persoane; sper sa ma insel.

Eu dau, mai trebuie doar 99.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

15$ mi se pare usor de dat, mai sunt 98 de insi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 17.05.07
sorinc03 - 16 Iunie 2010 03:46 PM
psergiu - 16 Iunie 2010 03:09 PM

Nenea sorinc03 - și eu mă gândeam zilele trecute la așa ceva - să punem mână de la mână pe forum să trimitem pe cineva acolo.

Acuma ... o dona lumea bani pentru asta ? N-or ieși românisme gen “da’ de ce să nu merg eu ?” sau “eu dau, dar să meargă X că e din gașca mea” ...

Hai să calculăm în thread-ul ăsta de câți bani ar fi nevoie ca cineva să ajungă în sală la Kenote-le WWDC2011 și să poată face live-blogging de acolo în românește.

$1500 WWDC
$500 cazare pe 5-6 nopti
$800 avion
$500 bani de buzunar
$150 inchiriat masina
$130 viza, daca nu exista deja

Eu as fi dispus sa-mi asum toate cheltuielile in afara de biletul la WWDC. Evident, as pune si pentru WWDC bani, dar nu toti. $200-$300 sa zic. Desigur, nu vreau sa spun ca as fi omul cel mai potrivit pentru aceasta aventura, dar mi-ar placea sa vad evenimentul Live.

@hamilton: de ce sa fie nasol sa mergi singur? E doar pentru cateva zile oricum, si cel care ar merge ar face tot forumul fericit.

Ar trebui vazut cati oameni sunt activi pe forum si sa se imparta suma necesara la cati doresc sa doneze + o parte terta (o firma, un ziar…)

La inchiriatul masini mai pune si asigurarea cel putin 16 $ / zi si un GPS cel putin 10 $/zi . Donez si eu 15 $ pntru asta smile

Semnătură 

Macbook White 13” - lovin’ it

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

donez si eu 15 verzisori
dar daca se poate sa dau bani si pentru urmatorul ifon-daca va fi sau pentru ceva daca tot mergi peacol
mai sunt 96

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
gorrocs - 17 Iunie 2010 09:43 AM

Eu sunt dispuns sa contribui la un astfel de fond cu conditia sa fie specificat foarte clar ce se cere de la “Reprezentantul Oficial Macuser.ro”. Exemplu: live text + fotos (stil engadget) in timpul prezentarii, hands-on cu iPhone 5 dupa keynote, eventual un video exclusiv pentru macuser cu deplasarea, sa poarte un tricou cu Macuser.ro pe timpul primei zile a conferintei.

15$ * 100 de persoane mi se pare usor de atins.

Sunt de acord cu toate cele mentionate:) Daca se strang 100 de oameni ar trebui sa facem un depozit cu $1500 pana anul viitor si cred ca putem face o chestie frumoasa pentru comunitatea noastra.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

15$ si din partea mea ar merge. Au mai ramas 95 de insi….

Cand s-au strans cei 100 sa imi spuneti si mie sa vin cu partea mea….

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.05.07

15$ si de la mine, au mai ramas 94 de oameni.

Semnătură 

 MacBook Pro 15
 iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.09
sorinc03 - 16 Iunie 2010 04:35 PM

E buna ideea ta, BadBully, doar ca iPhone-urile in SUA nu sunt deblocate si nici nu se vand fara abonament. Cel putin anul acesta. Speram ca se schimba acest lucru anul viitor.

For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB). Pe site la Apple scris undeva foarte mic…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Can I buy an iPhone without an AT&T contract?
No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.

Chiar daca il cumperi ca gift, omul care primeste giftul nu poate sa activeze iPhone-ul decat pe AT&T. Eu asa inteleg…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Cred ca am avut o idee buna(realizabila) cu 100 persoane * 15$ dar Vin si cu banii nu numai cu ideea LOL
Mai sunt 93.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 17.05.07
boboc - 22 Iunie 2010 10:27 AM

Cred ca am avut o idee buna(realizabila) cu 100 persoane * 15$ dar Vin si cu banii nu numai cu ideea LOL
Mai sunt 93.

pai deschideti un cont unde sa putem vira banii, atunci o sa vedem situatia reala wink

Semnătură 

Macbook White 13” - lovin’ it

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Alta optiune: faci o app si te trimite Orange: http://www.orange.ro/aplicatii/concurs/premii

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
altero - 14 August 2010 01:23 PM

Alta optiune: faci o app si te trimite Orange: http://www.orange.ro/aplicatii/concurs/premii

aparent nu e foarte clar regulamentul si multi au avut tot felul de propuneri SF. am incercat sa fac o sinteza a chestiunilor ce trebuie avute in vedere dar daca tot sunt nelamuriri le puteti preciza si am sa incerc sa le lamuresc. cred ca s-ar putea face o aplicatie la care sa contribuim cu totii intr-un fel sau altul

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2