am intrat in posesia unui laptop ibook g4, 1.33 ghz, 80hd, in fine, se pare ca e fabricat in 2006, nu e un “diamant” recent, dar e al meu, jinduiam demult dupa un mac fiindca la servici lucrez pe un minimac din 2005, atat mi am putut permite la mana a doua, mie imi place , e alb, zgarieturi putine, intretinut destul de bine, dar… probleme cu internetul
setarea pentru built in ethernet, folosesc PPoE, pe RDS, cu username si parola, iar la TCP/IP Configure IPv4 using PPP - aici imi genereaza o un IP adress, normal, dar si un numar la router, acestea ar trebui si sunt mereu aceleasi dar trebuie sa apelez la assitent mereu pentru a introduce o noua locatie, din nou pasii cu acount name si ... am vreo 10 locatii pana acum , doar pentru a intra pe net,,, si asta pentru ca assist me atunci cand ma intreaba ce fel de conexiune am e bifata optiunea de modem sau dsl cablu si trebuie sa o schimb io pt. LAN…
caci daca incerc sa ma conectez la net pe locatiile existente folosite anterior nu reusesc, se pare ca genereaza mereu alt ip adress si alta adresa la router,,,, desi nu folosesc router….
pe minimacul de la servici e alta treaba, e stabil, desi tot prin rds, aceleasi setari….