Da, de aratat arata mai bine. Dar de miscat parca serverele apple iar sunt cazute, am asteptat aproape 1 min, sa se incarce mailul. Probabil toata lumea incearca ce si cum este nou, si sunt serverele iarasi suprasolicitate…
Oare cand se muta APPLE cu serverele la centru ala nou de servere care au construit recent, ca asa nu se mai poate. nu se poate precomanda iphone-ul ca sunt suprasolicitate, me.com se blocheaza din cand in cand.
In afara de asta Find my iphone imi place mult cum arata, e mai user friendly.
Gratuitate? Am sperat degeaba, desi inca mai am speranta ca intr-o zi sa nu mai platim pentru asa ceva…
Mie mi se pare ca se misca extrem de lent. Poate o fi de la trafic, dar oricum, sa zicem ca sunt departe de a fi incantat. Este cu un ordin de marime mai lent decat Google Apps, care are de multe zeci de ori mai multi utilizatori.
M-a ros curiozitatea, asa ca am pus Fake 3.1.3 (cum zice Sergiu aici) si acum nu-mi mai zice iTunes ca e un update de sistem, si merge si Find My iPhone. Fun!
stie careva cum pot sa adaug mai multe adrese de mail intr-un Rule.
de exemplu am 3 prieteni cu adrese de mail diferite si la care vreau sa le directionez mailurile intr-un folder numit Prieteni.
Fac toti pasii ce trebuie cand adaugi o noua regula dar nu ma lasa sa adaug mai multe adrese in campul de adrese. Am incercat sa le despartesc cu virgula (,) cu punct si virgula(;) sa le pun intre apostroafe pe fiecare si nimic. Daca adaug doar o adresa e ok, dar la mai multe imi da error.
Am intrat pe chat cu un Apple guru de-al lor si ala era nepregatit total, a tot verificat ca pana la urma sa imi spuna ca trebuie sa fac 3 rules pentru fiecare adresa de mail dorita. I-am spus ca am 23 de salesmen la care le centralizez mailurile intr-un folder si ca asta e un bullshit si face mutarea tuturor Rules de pe Macbook pe MobileMe o corvoada si e descurajant.
Practic daca e asa cum zice Genius-ul lor consider Rules un Marketing Bull Shit inutilizabil in viata rela.
Poate nu stiu eu cum se face, nu stia nici el ca era adormit dar ma indoiesc ca nu s-ar putea face.
stie careva cum pot sa adaug mai multe adrese de mail intr-un Rule.
de exemplu am 3 prieteni cu adrese de mail diferite si la care vreau sa le directionez mailurile intr-un folder numit Prieteni.
Fac toti pasii ce trebuie cand adaugi o noua regula dar nu ma lasa sa adaug mai multe adrese in campul de adrese. Am incercat sa le despartesc cu virgula (,) cu punct si virgula(;) sa le pun intre apostroafe pe fiecare si nimic. Daca adaug doar o adresa e ok, dar la mai multe imi da error.
Am intrat pe chat cu un Apple guru de-al lor si ala era nepregatit total, a tot verificat ca pana la urma sa imi spuna ca trebuie sa fac 3 rules pentru fiecare adresa de mail dorita. I-am spus ca am 23 de salesmen la care le centralizez mailurile intr-un folder si ca asta e un bullshit si face mutarea tuturor Rules de pe Macbook pe MobileMe o corvoada si e descurajant.
Practic daca e asa cum zice Genius-ul lor consider Rules un Marketing Bull Shit inutilizabil in viata rela.
Poate nu stiu eu cum se face, nu stia nici el ca era adormit dar ma indoiesc ca nu s-ar putea face.
Vreo idee?
Ai undeva in dreapta un + pe care daca apesi iti apare un rand nou unde poti adauga inca o adresa si tot asa.
dupa ce am asteptat mobileme “free” am decis sa nu mai astept si mi-am reactivat contul.
acum intrebarea mea,cum pot sa imi transfer toate mail-urile din gmail in mobileme?