setezi gmail imap și faci un cont pe mobile me cu datele contului, user, parolă, server… e simplu, ai să vezi.
am 4 conturi de gmail, 2 de .ro, unul .mac și 3 de .com. se mișcă ok.
preia tot cu sau fără atașamente, la alegerea ta!
după ce ai setat ce trebuie, ai un prieten bun în preferences.
pe mine incepe sa ma enerveze MobileMe ... imi pare un elefant care abia se misca de felul sau dar mai ales in comparatie cu restul competitiei.
M-am ambitionat sa nu instalez DropBox free ca deh am .Mac de 3 ani si dau 100 de usd-i in fiecare an ca sa vad ca iDisk merge ca porcu si nici nu merge cum trebuie.
Numai ieri am pus trei poze in iDisk-ul de pe mac ca sa vad pe aplicatia iDisk de iPhone numai una din ele. Imi zic las ca mai dureaza un pic (ii dau eu sincronizare fortata sa o ia din loc) si ma trezesc dimineata ca pe Mac in Idisk am 3 imagini si pe iPhone in iDisk am doar una.
Ce curaj sa mai ai ca sa folosesti o asemenea aplicatie (pe bani de altfel). Si sa fie gratis daca da rateuri iti bagi picioarele ca nu stii daca si cand merge si cand nu.
Salut, am si eu o intrebare, pot face o regula ca mailurile ce vin de pe un domeniu gen @vasile.ro sa mearga toate intr-un folder, eu nu am gasit cum as putea face.
Multumesc anticipat.
mai am o intrebare sper sa nu par prea tamp, dar ...
am configurat contul mobileme pe iphone, intrebarea mea este la voi va arata exact in ce folder ati primit un mail?, la mine doar pe sigla de la mail, dar foldere trebuie sa caut eu sa vad unde e mailul nou.
scriu aici, ca nu am stiut in alta parte unde si nici nu am vrut sa deschid un thread nou aiurea.
Problema e asa: ieri mi-am facut cont Mobile Me ca sa vad daca il vreau sau nu, pentru ca Google Sync nu mi-a mers neam.
Sunt plecat din tara (Budapesta), mi-am luat din Vienna un iPad 3G pe care aveam musai nevoie de contacte si calendar si evident macurile de acasa nu sunt la mine; am doar iPhone-ul 3G.
Totul s-a sincronizat in cateva minute, dar:
1. nu mi-a sincronizat Notes din iPhone.
2. am creat de test un contact pe iphone si dupa apoape 20 de min nici pe iPad nici direct pe mobile me pe site nu imi apare.
3. ieri am sters intentionat un calendar entry din site mobile me: pe iPad s-a updatat (am in el un microsim 3G de la Tmobile), pe iPhone nu, desi are oush activ si e aproape in permanenta pe un wireless.
Any ideas? Vreau sa stiu daca dau banii pe el sau il trimit la plimbare. Multumesc!
Ciudat,eu nu am probleme.
Sigur ai conexiune la internet?
Ar trebui ce modifici sa se actualizeze imediat,1 minut maxim.
Asa stiam si eu. Ti-am zis, pe iPhone nu am net decat pe wireless (birou, bar etc), dar am push activat pe contul de mobile me. Am incercat inclusiv sa intru “manual” in contacts si calendar si sa astept 5 min cu aplicatiile deschise…
Am rezolvat dupa ce am ajuns in tara. Mi-am updatat softul la telefon, am sters conturile si de pe iPhone si de pe iPad si am reinstalat, merge. Sincronizarea este intr-adevar sub un minut. Multumesc pentru raspunsuri!