Dezactivare Edge pe iphone 2G
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!
Am un iphone 2G la care am dezactivat Edge acum mult timp( scapsem de iconita E din bara). Ieri am incercat sa instalez web n walk de la Cosmote, care am constatat ca nu merge asa ca l-am dezinstalat.
Urmarile acestui proces:
- a reaparut iconita E in bara de care nu mai reusesc sa scap ( nici din Boss prefs, nici cu SBSEttings)
- spatele telefonului este cald aproape tot timpul, iar bateria se consuma f repede
Nu stiu daca au vre-o legatura intre ele dar este f deranjant.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc!

Liviu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

http://www.eidac.de/?p=13

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

1. Launch Safari on your iPhone
2. Go to iphonenodata.com
3. Tap the “Disable EDGE/3G” button
4. Tap “Install”
5. Tap “Install Now” to confirm

parca..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

eu am patit la fel acum o saptamana cand vodafone uk a decis sa-mi activeze spontan planul de date. am sunat si mi-au dezactivat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Revin cu amanunte:
- cand am spus ca am dezactivat optiunea m-am pacalit: in mesajul SMS de confirmare a dezactivarii data mentionata pt dezactivare este 10 septembrie 2010 !!!!!
Am sunat la Cosmote si mi-a zis o duduie ca optiunile activate trebuie mentinute cel putin 2 luni…..si apoi sa vina o noua factura ...asa ca ajungem la data de 10 septembrie:))))
I-am spus ca am probleme cu telefonul si ca platesc optiunea, sa mi-o factureze dar sa o dezactiveze…..raspunsul?: nu se poate!

Acum cand incarc telefonul se incalzeste teribil de tare. iar bateria la 2 ore este la 1/2 capacitatii. Inainte ma tinea 2-3 zile vorbind serios.

De icoana de Edge nu pot scapa nicicum. am sa incerc acum cu metoda din mesajul de mai sus.
Daca mai aveti idei va rog sa ma ajutati.

Liviu

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Rezolvat prin: hard reset.

Numai bine!