nu stiti daca fac plangere la vreun admin de pe youtube poate sterge chanele???
un coleg a pus ceva filmulete in care unu ia bataie si apar si eu pacolo
nu ca as face ceva rau in video dar nu vreau sa se interpreteze ca faceam ceva si deasta
deci in final se pot sterge videouri care apartin altora??
nu ca as face ceva rau in video dar nu vreau sa se interpreteze ca faceam ceva si deasta
Da flag la video si scrie motivul. In cateva zile (poate si saptamani) se rezolva. Mai poti trimite mail catre google in care spui ca e mult prea violent acel film. Mai simplu iti suni colegul si il rogi sa-l dea jos.
un coleg a pus ceva filmulete in care unu ia bataie si apar si eu pacolo nu ca as face ceva rau in video dar nu vreau sa se interpreteze ca faceam ceva si deasta
Păi, de ce să nu se interpreteze așa, dacă asta faci? E foarte bine că lumea poate să știe.
nu ca as face ceva rau in video, dar [bla-bla]...
Păi… ai făcut rău că nu l-ai oprit pe “dobit*c”...
poi nu da ma trezesc cu video pe youtube si zic ce mama maibi??
si acum ce i mai pot face???m-am gandit sa-i sparg geamu de la casa da asta nu ar rezolva ceva:))=))
da zi tu acuma asa
ce ai face daca ai fi in postura asta ca intr-un video sa apara unu batut mar si sa iti apara la un moment dat si tie fata in video
ce ai face???ai da GM-uri pe Ym sau pe SKYPE??
hai sa fim seriosi
Da flag la video si scrie motivul. In cateva zile (poate si saptamani) se rezolva. Mai poti trimite mail catre google in care spui ca e mult prea violent acel film. Mai simplu iti suni colegul si il rogi sa-l dea jos.