Restrangere activitate firma, din care rezulta surplusul de birouri si calculatoare…
- 3x birouri negre 140x70 cm (doua birouri au colturile putun taiate, ca sa poata forma un fel de Z…)
- scaune pentru fiecare birou cu patru picioare, gen sala de sedinta.
- pentru unele mese pot sa dau si scaun suplientar
prefer sa le dau pe toate deodata.
nu pot sa asigur transport!!!
0732155157 .
[ Modificat: 27 Iulie 2010 09:04 AM de Administrator ]
Restrangere activitate firma, din care rezulta surplusul de birouri si calculatoare…
- 3x birouri negre 140x70 cm (doua birouri au colturile putin taiate, ca sa poata forma un fel de Z…)
- scaune pentru fiecare birou cu patru picioare, gen sala de sedinta.
- pentru unele mese pot sa dau si scaun suplientar
prefer sa le dau pe toate deodata.
nu pot sa asigur transport!!!
Salut si scuze tuturor.
In prima postare am uitat sa precizez ca birourile vor fi disponibile abia la sfarsitul lunii iulie, cand va trebui sa ne mutam si nu o sa mai am nevoie de toate.
Nu m-am gandit ca vor fi atat de multi doritori.
Probabil o sa mai am cateva si in toamna de dat.
In acest moment cele trei birouri sunt rezervate pentru cristi_tnt, vrea sa le duca la o casa de copii, din cate am inteles.
Daca intervine vreo schimbare va anunt.
Va multumesc,
atti
Multumesc frumos.
Intentionam sa le duc la gradinita/scoala din petrachioaia,langa Bucuresti.
Unul il opream evident pe fetita mea,la casa de acolo,ca tot sta vacantele acolo iar restul de 2 bucati le duceam acolo.
Dar unul se va duce catre Cattus pt este un om deosebit si profesorul meu intr-ale mac os x-ului.
Cattus am primit sms de la tine dar eram cu picioarele in iaz sa curat nuferii de frunze moarte si n-am raspuns la timp.
Asa….am lamurit problema a doua dintre ele,iar al treilea va merge la cei doi baieti ai mei care sint la fosta sotie.
Toate cele de mai sus cu acordul propietarului evident.In fond sint ale lui si poate face ce doreste cu ele,oricand.
Cu stima,
Cristi.
Multumesc frumos.
Intentionam sa le duc la gradinita/scoala din petrachioaia,langa Bucuresti.
Unul il opream evident pe fetita mea,la casa de acolo,ca tot sta vacantele acolo iar restul de 2 bucati le duceam acolo.
Dar unul se va duce catre Cattus pt este un om deosebit si profesorul meu intr-ale mac os x-ului.
Cattus am primit sms de la tine dar eram cu picioarele in iaz sa curat nuferii de frunze moarte si n-am raspuns la timp.
Asa….am lamurit problema a doua dintre ele,iar al treilea va merge la cei doi baieti ai mei care sint la fosta sotie.
Toate cele de mai sus cu acordul propietarului evident.In fond sint ale lui si poate face ce doreste cu ele,oricand.
Cu stima,
Cristi.
Ramane cum am stabilit, rezervat pentru tine, cu precizarea ca vor fi disponibile la sfarsitul lui iulie.
Atti