Ce ne facem fraților ? Apare Windows Phone 7 - o să ne aruncăm iPhoanele la gunoi ?
Super feature-uri:
- Nu are suport de Copy-Paste - ‘I think users use cut-copy-paste periodically, (but) there’s other things they use more frequently.’—Terry Myerson, director Microsoft
- Nu are suport de multitasking
- Programele pt el trebuie scrise în Silverlight - doar casele mari de producție software care vor avea contract cu Microsoft au voie să scrie programe compilate în cod nativ
- Nu are suport de Flash
- Device-urile certificate Windows Phone 7 trebuie să aibă busolă dar nu există API-uri pentru a o putea accesa
Microsoft a vândut deja sute de telefoane Kin (care rulează o versiune limitată de Windows Phone 7). Cu versiunea full de Windows Phone 7 o să vândă mii ...
O să rupă piața cum au făcut și cu Zune - Toți utilizatorii de Zune din România (sunt 2, îl cunosc pe unul din ei - au primit Zune-urile cadou de la Microsoft) vor promova noua platformă Microsoft, la fel cum utilizatorii de iPod au fost cei care au adoptat și promovat primii iPhone-urile.
e nasoala treaba,stiam ca anul asta va aparea din nou iphone killer-ul dar nu stiam ca va fi de la microsoft din ograda
super features-uri,cred ca vanzarile iphone 4 vor fi foarte afectate.
e adevarat ca nici iphone nu avea astea cand a aparut, dar nu uita ca a aparut in 2007 si timp de 3 ani a fost imbunatatit treptat. conteaza ca iphone acum are toate acele features, pe cand baietii de la microsoft se chinuie sa scape de blue screen of death
Exact , iPhone rulz , dar nu stiu de unde sarcasmu asta gretos pentru Microsoft , ce ti au facut , lasa oamenii in treaba lor , sa si faca si sa vanda produsele cum vor si cu ce facilitati vor .A da , nici primul iphone nu avea copy/paste si multitasking.
P.S tot iPhone rulz , dar asta nu insaemna ca nu respect si alte companii!
Ma baieti da voi nu stiti ca iPhone-ul e “Jesus Phone”..?
Nu inteleg de ce va agitati :d
Rog un Admin sa faca solit de la mesajul lui hamilton in “discutii generale”. Daca Jesus ar avea iPhone, I DARE YOU la urmatorul challenge:
1. Alegeti un personaj recognoscibil (real sau fictiv), gen Mos Craciun, Yoda, Sfantu Duh, etc
2. Ziceti ce telefon/laptop/calculator/etc ar avea el acasa/la birou/la casa de vacanta/ bla. E voie si non-Apple.
Eu zic ca laptopul lui Darth Vader este un Tadpole UltrabookIIi. Si, apropo, Jesus are clar un iPad 16 GB Wifi Only…
Exact , iPhone rulz , dar nu stiu de unde sarcasmu asta gretos pentru Microsoft , ce ti au facut , lasa oamenii in treaba lor , sa si faca si sa vanda produsele cum vor si cu ce facilitati vor .A da , nici primul iphone nu avea copy/paste si multitasking.
P.S tot iPhone rulz , dar asta nu insaemna ca nu respect si alte companii!
Nu poti sa fi cu bocancul pe urechea strivita a 90% din populatia (activa dpdv IT) a planetei timp de aproape 2 decenii si, cand in sfarsit e clar ca ti-o iei in freza, sa te astepti sa fi tratat cu consideratie. Nu poti sa te uiti cu greata in ochii unei generatii intregi, zicandu-le ca nu vor muschii tai sa faci un produs ca lumea si ca “voi, fraierii, aveti de ales fie sa ne dati bani la greu fie sa crapati dracului” si apoi sa te astepti sa deschizi gura fara sa incasezi o flegma…
Stii cate sute si mii de ore din viata mea (sa nu mai vorbesc de bani) am irosit eu pentru ca Microsoft era in pozitie de monopol si se juca de-a dumnezeul planetei? Crede-ma, sunt putine companii in lumea asta care sa-si fi castigat atata antipatie in fata mea ca si retardatii astia. Si, chiar daca nu ar fi fost asa, cum pot sa respect o companie a carui CEO e Steve Ballmer? Cu Bill mai era cum era, nah, omu’ e o legenda, dar asta e ceva de calibrul lui Bush, nu stiu de unde l-au gasit…
Eu zic ca laptopul lui Darth Vader este un Tadpole UltrabookIIi.
“The force is with you, young Dragoș, but you are not a Jedi yet.”
(vezi în semnătura mea - am două de fapt)
Cool! Ambele Solaris? Am vazut unul acum multi ani (2000? ceva de genul) la o expozitie Sun la Timisoara, in care se jucau aia cu clustere UltraSparc si cu Sparc Stations. Era acolo un meserias cu un Tadpole :D
Ce ne facem fraților ? Apare Windows Phone 7 - o să ne aruncăm iPhoanele la gunoi ?
Super feature-uri:
- Nu are suport de Copy-Paste - ‘I think users use cut-copy-paste periodically, (but) there’s other things they use more frequently.’—Terry Myerson, director Microsoft
- Nu are suport de multitasking
- Programele pt el trebuie scrise în Silverlight - doar casele mari de producție software care vor avea contract cu Microsoft au voie să scrie programe compilate în cod nativ
- Nu are suport de Flash
- Device-urile certificate Windows Phone 7 trebuie să aibă busolă dar nu există API-uri pentru a o putea accesa
Microsoft a vândut deja sute de telefoane Kin (care rulează o versiune limitată de Windows Phone 7). Cu versiunea full de Windows Phone 7 o să vândă mii ...
O să rupă piața cum au făcut și cu Zune - Toți utilizatorii de Zune din România (sunt 2, îl cunosc pe unul din ei - au primit Zune-urile cadou de la Microsoft) vor promova noua platformă Microsoft, la fel cum utilizatorii de iPod au fost cei care au adoptat și promovat primii iPhone-urile.
Zilele acestui forum sunt numărate ...
Tu chiar ai impresia ca a inventat Apple copy/paste pe dispozitivele mobile? O face Microsoft-ul de mult, cu mult inainte sa viseze Steve Jobs la Iphone.
La fel si cu multitasking-ul. Ai si tu acum pe Iphone si crezi ca orice altceva e inferior?
Ca sa nu mai vorbim de integrarea flash pe iphone…..
Adu-ti aminte te rog ce nasol era primul OS de Iphone si mai vorbim.
Nu-ti fa griji ca o sa se modifice si windows 7 pt mobil!
Apropo, telefonul meu de servici e cu windows mobile, si sincer nu m-as putea descurca pentru servici cu altceva.
Sunt utilizator si de iphone si de WM6 si nu sunt de acord cu tine.
De ex de cand cu OS4 mi se blocheaza mult mai des. Asa ca Iphone doesn’t alwaya rules!