21 din 23
21
iOS 4 - FINAL
  [ Ignoră ]   [ # 301 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
romescu - 25 Iunie 2010 06:50 AM
Maclean - 24 Iunie 2010 05:26 PM

HotNews a avut probleme de alta natura:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7474475-hotnews-fost-indisponibil-din-cauza-unui-atac-cerem-scuze-cititorilor.htm

una e atacul DOS asupra unui site intr-o zi si alta e incompatibilitatea unei aplicatii mobile cu o anumita varianta de OS (care genereaza crashuri vreo saptamana la rand). La fel am patit si eu din momentul in care am pus GM pe aifon. Si vad ca continua si cu update-ul oficial.

Asa este, aplicatia Hotnews are probleme de compatibilitate cu iOS4.
Ar fi trebuit sa spun ca Hotnews are probleme (si) de alta natura.
In comentariile articolului Hotnews linkuit mai sus userul Tremend spune:
“Am postat deja un update la Apple care fixeaza aceasta problema. Este in review, asteptam.”

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 302 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stiu si eu daca o fi corect? Am gasit asta printre comentariile de pe iClarified, despre eroarea 1600:

enero wrote at 2010-06-22 21:17:30
I kept getting the 1600 Error while doing this. I searched around and found this fix which seemed to work… open a terminal window type the following: sudo mkdir /Library/iTunes/“Device Support” *Note that the quotation marks are very important! If that directory already exists, navigate to it and delete the contents. Now run PwnageTool again and rebuild your ipsw. Also, the tutorial for how to get the phone into RECOVERY mode is wrong. Following those instructions will put your phone into DFU mode. To get the phone into RECOVERY mode. Disconnect the phone from your computer, power it down. Then hold down the HOME button and (without letting go of the home button) plug in the sync cable. As soon as the phone powers on and itunes sees it, it will go into RECOVERY mode, then you can let go of the button. Everything seemed to go smoothly after these steps. Cydia is installed and itunes is now restoring from my last backup smile

[ Ignoră ]   [ # 303 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Stiu si eu daca o fi corect? Am gasit asta printre comentariile de pe iClarified, despre eroarea 1600:

Am incercat eu, nu a mers. NU stiu pentru ce model era destinat fix-ul, eu l-am incercat pe GS cu bootrom nou.

[ Ignoră ]   [ # 304 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai cu bootrom nou nu merge nimic, din ce am inteles.

Compilez acum ce gasesc pe net despre toata povestea asta; e complicat si mai ales neclar.
Inca nu am gasit nimic despre hacktivare; daca am 3GS cu JB si UL (facute fara Spirit), firmware bun, bootrom 359.3 (adica old), dar n-am cartela originala, ma rezolva PwnageTool 4.01 si ultrasn0w 0.93?

[ Ignoră ]   [ # 305 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

am si eu o intrebare, de la ios 4 oficial pot sa ma intorc la ios GM si sa-i fac jailbrake,
mentionez am un 3gs never lock

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 306 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.08.09

Stie cineva daca la un 3GS new bootrom merge sa fac downgrade la 3.1.3? Il am salvat in Cydia, si stiu ca mergea de la 3.1.3 la 3.1.2 daca pacaleai iTunes sa faca verificarea cu server-ul lui Saurik.
A incercat cineva?

[ Ignoră ]   [ # 307 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sal!

Cum pot sa gestionez Folders pe iPhone. Poate imi scapa ceva,ca nu reusesc.

Multumesc!

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 308 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

http://manuals.info.apple.com/en_US/iPhone_iOS4_User_Guide.pdf
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=10299

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 309 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Măr
Macuser din: 09.06.10

Tot legat de folders, poate sunt eu ciudat, dar urate sunt.
Daca exista posibilitatea adaugarii unei iconite care sa reprezinte categoria din care face parte folderul (ex. social,sport,music,news s.a.m.d) , parca era mai fain.

Semnătură 

Stay hungry. Stay foolish.

[ Ignoră ]   [ # 310 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Fara rea intentie, dar esti ciudat:)

De ce sa pui iconita cu categoria din care face parte? Pentru asta iti da voie sa dai nume folderului. E perfect ca poti vedea ce e in el fara sa il deschizi…

[ Ignoră ]   [ # 311 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu o iau cu pasi mici, mai am inca ceva rabdare. Pana m-oi lamuri eu, probabil ca apare un nou PwnageTool, sau iOS 4.0.1.

Primul pas: aflarea bootrom-ului
Am incercat intai prin Recovery mode (power off si tinut Home apasat in timp ce il legi la Mac), dar nu-mi arata iBoot-ul
A mers prin DFU mode:
- power off, 10 sec apasate concomitent Home si Power, apoi release Power in timp ce continui sa ti apasat Home;
- in System Profiler, la USB, cauti intrarea Apple Mobile Device, unde iti arata si versiunea de iBoot; daca e 359.3 e cea veche, daca e 359.3.2 e cea noua.
Eu am old bootrom, asa cum stiam.

Ceea ce ar insemna ca pot incerca PT 4.01 si ultrasn0w, dar inca nu sunt lamurit daca ultrasn0w face si hacktivare. Mai sap…

[ Ignoră ]   [ # 312 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
sorinc03 - 26 Iunie 2010 01:43 PM

Fara rea intentie, dar esti ciudat:)

De ce sa pui iconita cu categoria din care face parte? Pentru asta iti da voie sa dai nume folderului. E perfect ca poti vedea ce e in el fara sa il deschizi…

Hmm, hmm, acuma ce sa zic, sunt totusi cam uratzele smile Diferenta mare de aspect intre icon-urile aplicatiilor si foldere smile

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 313 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
altero - 26 Iunie 2010 01:43 PM

Eu o iau cu pasi mici, mai am inca ceva rabdare. Pana m-oi lamuri eu, probabil ca apare un nou PwnageTool, sau iOS 4.0.1.

Primul pas: aflarea bootrom-ului
Am incercat intai prin Recovery mode (power off si tinut Home apasat in timp ce il legi la Mac), dar nu-mi arata iBoot-ul
A mers prin DFU mode:
- power off, 10 sec apasate concomitent Home si Power, apoi release Power in timp ce continui sa ti apasat Home;
- in System Profiler, la USB, cauti intrarea Apple Mobile Device, unde iti arata si versiunea de iBoot; daca e 359.3 e cea veche, daca e 359.3.2 e cea noua.
Eu am old bootrom, asa cum stiam.

Ceea ce ar insemna ca pot incerca PT 4.01 si ultrasn0w, dar inca nu sunt lamurit daca ultrasn0w face si hacktivare. Mai sap…

Ca sa folosesti ultrasn0w, trebuie deja sa ai jailbreak si implicit cydia instalate. UltraSn0w se ocupa doar de unlock. Hacktivarea trebuie facuta cand faci jailbreak. Am un 3GS cu acelasi boorom ca tine si am incercat mai toate variantele posibilie. Nu a mers sa ii fac jailbreak.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 314 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08

Salutare,

Pe un 3G se misca URAT de tot, de aceea as vrea sa revin la 3.1.3 (daca se poate).
Stie cineva cum se face?

Multumesc!!!1

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 315 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Dezactivează poza de fundal și Multitasking și o să se miște mai bine decât 3.1.3

Semnătură 



21 din 23
21