la ce bun? sa ai folders in plus? asa mai bine instalez chestia aia din cydia, categories parca, ca oricum toata lumea care are 2G il foloseste jailbreak, ca altfel nu merge.
Si daca cititi pe forumuri la baietii care au facut update pe un 3G la iOS 4, toti se plang de cat de lent merge, si sfatuiesc sa nu faci update.
eu vad lucrurile asa : in viziunea lui Apple, un telefon are o durata de viata medie de 2 ani. Dupa 2 ani, e inca acceptat, dar e impins spre iesire, prin incetineala de care da dovada update-urile pe masinile respective. Dupa 3 ani deja e bun de dat la gunoi. Cam asta se intampla cu 3G acu.
la ce bun? sa ai folders in plus? asa mai bine instalez chestia aia din cydia, categories parca, ca oricum toata lumea care are 2G il foloseste jailbreak, ca altfel nu merge.
Si daca cititi pe forumuri la baietii care au facut update pe un 3G la iOS 4, toti se plang de cat de lent merge, si sfatuiesc sa nu faci update.
eu vad lucrurile asa : in viziunea lui Apple, un telefon are o durata de viata medie de 2 ani. Dupa 2 ani, e inca acceptat, dar e impins spre iesire, prin incetineala de care da dovada update-urile pe masinile respective. Dupa 3 ani deja e bun de dat la gunoi. Cam asta se intampla cu 3G acu.
1. Daca nu faci jailbreak la 2G nu merge ce, mai exact?
2. 3G merge la fel de lent si cu 3.1.3, te asigur. De acord cu tine ca, dupa 2 ani, produsele sunt impinse usor spre lada de gunoi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne si conformam.
3. Sunt multe chestii misto in iOS 4 care merita upgrade-ul:folders, unified inbox, suport pentru mai multe conturi de exchange, sincronizarea notes-urilor cu mobileme, iBooks si multe altele.
@ dragos : ma refeream ca nu functioneaza in romania, fara jailbreak, pt ca nu a fost niciodata adus oficial. Si sunt putine iphone 2G deblocate sa mearga pe toate retelele oficial. Cel putin eu nu am auzit de nici unu in romania care sa aiba 2G deblocat oficial. Si nici in afara. Pe cand 3G, 3GS, foarte multe sunt deblocate oficial, deci se pot folosi in Romania fara sa fie hacktivate.
Si da, e adevarat ca 3G se misca incet de felul lui. Dar cu versiunea 4, dupa spusele celor care au facut upgrade, se misca si mai lent, sesizabil. Chiar sunt site-uri de stiri care au facut review-uri despre iOS 4, si sfatuiesc sa nu instalezi pe un 3G, tocmai pt ca se misca prea incet, si are momente de blocari.
Ultimul punct al tau, sunt de acord, uitasem ca totusi sunt mai multe noutati decat simplul folders. Exchange si unified inbox ar fi trebuit puse mai demult.
Nu se misca chiar asa de incet, este cam tot pe langa os 3.x.x , dar agata prin diferite locuri, asta e, nu poti cere de la un aparat gandit pentru OS 2.x sa mearga cu OS 4 la aceeasi viteza. Astept iPhone 4 pentru a ma scapa de chinul asta de 3g.
Daca trebuie jailbreak ca sa-l activezi nu inseamna ca trebuie si dupa. Pana sa se strice sistemu l-am avut fara jailbreak, merge chiar mai bine decat cu jailbreak zic eu.
Nu stiam ca 3g are acelasi ram, dar daca are chiar ca n-au motiv sa nu-l faca si pt 2g.
Eu imi astept iphone 4 oricum, pe asta o sa-l tin pt experimente.
Desi nu mai am 2G, mi-a placut mai mult decat actualul 3G, sper sa porteze ios 4 si pe 2G. Psergiu a punctat foarte bine diferentele, 3G pe mine unu nu ma pasioneaza (l-am dezactivat pe iphone si am gastigat aproape o zi la battery life), GPS e dupa gusturi/utilitate. Sincer ma mira decizia apple, dar asta e, nu lucram noi acolo. Oricum sigura va aparea o versiune neoficiala pt 2G.
Am facut update la 3g la 4.0 si merge foarte repede. Eu zic ca sunt exagerate reclamatiile astea cum ca merge greu ,etc. Ba chiar merge mai bine ca inainte.
Deah….este un 3.1.3 modificat sa para ca un 4.0. Dar e numai pt cei cu Mac. Avand in vedere ca nu poate sa puna ipsw-urile direct pe site, a facut un tool modifcat care creeaza aceste ipsw-uri. Dae acest tool este numai de Mac. Nush ce sa cred….daca il pui pe al tau 2G sunt curios de in feedback.
Bafta!
PS: inca ii mai astept pe baietii aia care modau os-u 4l original, ca sa mearga pe 2G. Sunt si curios daca sunt in stare, daca e pe bune si nu doar vor donatiile prin paypal.
1. Daca nu faci jailbreak la 2G nu merge ce, mai exact?
2. 3G merge la fel de lent si cu 3.1.3, te asigur. De acord cu tine ca, dupa 2 ani, produsele sunt impinse usor spre lada de gunoi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne si conformam.
3. Sunt multe chestii misto in iOS 4 care merita upgrade-ul:folders, unified inbox, suport pentru mai multe conturi de exchange, sincronizarea notes-urilor cu mobileme, iBooks si multe altele.
Vorbeam prostii. iOS 4 pe 3G e horror. Dupa ce trece faza de entuziasm initial si te blochezi zi de zi in tot felul de mizerii, nu mai e asa amuzant. Am incercat toate trucurile, in final a trebuit sa fac downgrade. Nu mai am unified inbox sau iBooks, dar am din nou un iPhone care se misca excelent. Forget about ce am zis de faptul ca si pe 3.1.3 se misca greu, aveam eu fitze in cap si pretentii de neam prost. Pe 3.1.3 zboara…