Display 2G crapat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.09.07

Bon jour, stie cineva un loc safe in Bucuresti unde sa se poata schimba un display de 2G crapat? Inteleg ca e costisitor si trebuie schimbat tot ansamblul.
La ce preturi sa ma astept?
Scuze daca a mai aparut acest topic si eu nu l-am gasit.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

NU stiu sigur daca am dreptate , dar cred ca trebuie schimbat si digitalizeru odata cu displayu , si va fi costisitor…
Repet CRED DOAR!

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 24.06.10

ai dreptate. se schimba tot ansamblul sticla + digitizer + LCD. un pret mediu e de 370 ron. nu cred ca merita sincer

Semnătură 

MacBook Pro Retina late 2013 i5 13”
MacBookPro early 2011 i5 13”
iPhone 6 Space Grey 16 GB
iPhone 5S Gold 16 GB
iPhone 4S Black 32 GB
iPhone 4 16 Black GB
iPhone 3GS Black 32 GB
iPhone 3G White 16 GB
iPhone 2G 8 GB
iPod Nano 4th Generation Red 16 GB
iPod Touch 3rd Generation 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.11.08

cauta mai bine pe forum, la sectiunea reclame, si o sa gasesti anuntul unui coleg de pe forum care se ocupa cu asta! in seara asta i-a schimbat display-ul unui 3G de-al unui prieten, ieftin si repede!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 13.09.07

Multumesc pentru raspunsuri!
As mai fi stat cu el asa, ghetto-style, dar micro-cioburile din urechi mi-au indicat o schimbare…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

sau daca ai curaj, incearca sa il faci tu singur. cumperi de pe ebay(de exemplu de aici ** ) un screen. Nu e nevoie sa desfaci telefonul. Iei un uscator, il pui pe cald, dai putin(3-4 secunde) pe ecran, sa se inmoaie putin lipiciul, iei un cutit bine ascutit , o penseta, si te pui la scos ecranul. Dar incet sa nu crapi display-ul. Uite si o video care iti arata cum sa faci : http://www.youtube.com/watch?v=sT7wRXeYsyg

Trebuie multa grija, dar reusesti cam intr-o ora. Sa fii doar atent sa nu zgarii partea de sus a displayiului cu cutitul, acolo unde sunt senzorii pt touch.

Pe urma lipesti cu putin super glue, 1 picatura sus, 1 jos, tine asa bine ca nu ai cum sa il dezmembrezi.

** http://cgi.ebay.co.uk/Replacement-Outer-LCD-Screen-Lens-Glass-iPhone-2G-/170490832845?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27b20ba7cd#ht_1995wt_1139

‹‹ iOS 4 pe iPhone 2G      iBooks ››